Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Valters: "Būs vēlreiz jāpierāda, ka varu spēlēt šajā līmenī" (+video)

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Valters: "Būs vēlreiz jāpierāda, ka varu spēlēt šajā līmenī" (+video)
Kristaps Valters
Foto: no "Fuenlabrada" video

Latviešu saspēles vadītājs Kristaps Valters atkal pievienojies Spānijas ACB līgas Madrides "Fuenlabrada" komandai. Šodien pēc pirmā treniņa viņš pastāstīja par savām sajūtām atgriežoties šajā spāņu komandā.

"Šī ir brīnišķīga vieta man, esmu priecīgs par klubu un par līdzjutējiem. Iepriekš jau esmu šeit spēlējis divas sezonas un jūtos teicami," apmierināts ar savu atgriešanos ir Valters. "Esmu gatavs spēlēt. Zinu, ka mums jācīnās un mums ir jāuzvar, esam jauna komanda ar jaunu treneri. Domāju, ja mēs spēlēsim kopā, ar labu aizsardzību, tad mēs varam būt sitpra komanda. Tāpēc mums neatlaidīgi jāstrādā, un tad uzvaras būs, protams."

Gatavs nodot savu pieredzi jaunajiem spēlētājiem… "Es komandai varu dot savu pieredzi, šis ir mans piektais gads Spānijā, varu palīdzēt jaunajiem spēlētājiem, lai viņi varētu labāk strādāt un kļūt labāki," saka Valters. "Pašam man būs vēlreiz jāpierāda, ka varu spēlēt šajā līmenī."

Labas attiecības ar līdzjutējiem var palīdzēt komandai gūt lielākus panākumus… "Esmu priecīgs, ka līdzjutēji ir apmierināti ar manu atgriešanos. Ziniet, te ir paši labākie līdzjutēji Spānijā, tāpēc pretinieku komandām pie mums vienmēr ir grūti. Man viņi ir labākie līdzjutēji, esmu priecīgs atkal būt ar viņiem kopā", atzīst Valters.

Kā jau ziņots, Kristaps Valters vakar vienojās ar "Fuenlabrada" komandu par spēlēšanu šajā un nākamajā sezonā. Pirms tam šajā sezonā viņš spēlēja Vācijas "Artland Dragons" no Kvakenbrukas.

Video pēc pirmā treniņa:

Izmantotie resursi:
baloncestofuenlabrada.com

  +3 [+] [-]

, 2012-11-27 18:54, pirms 12 gadiem
cerams, ka speeleejot ar nebuus regreso
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-11-27 20:52, pirms 12 gadiem
žirga rakstīja: cerams ka ietuses labi
Snauc , tuse, dzer, bet tapat labakais saspelnieks Latvija, kapec ne

     [+] [-]

, 2012-11-30 14:11, pirms 12 gadiem
tiešām prieks. gaidu atpakaļ izlasē jaunā kvalitātē. tandēms Ādolfs - Blūms varētu būt ļoti labs