Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Montegranaro" atlaiž Šonu Kempu

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Montegranaro" atlaiž Šonu Kempu
Šons Kemps
www.sutorbasket.it

Itālijas A sērijas basketbola klubs ''Premiata Montegranaro'' lauzis līgumu ar leģendāro uzbrucēju Šonu Kempu, kurš tā arī neatgriezās no neplānotā brauciena uz ASV.

Jau ziņojām, ka Kemps nesen pameta kluba nometni, lai dotos apraudzīt, kā viesuļvētru Aiks pārcietusi spēlētāja māja, kas atrodama ASV pilsētā Hjūstonā.

Pēc tam, kad 38 gadus vecais basketbolists vairākas reizes pārcēlis atgriešanās datumu, bija skaidrs, ka Itālijā viņš negrasās atgriezties, tāpēc ''Premiata Montegranaro'' kluba vadība nolēma ar viņu pārtraukt līgumu.

Komandas prezidents Ticiano Baso vakar oficiāli paziņoja par līgumsaistību pārtraukšanu, piebilstot, ka Kemps ļoti pārdzīvo notikušo un pateicas klubam par doto iespēju atgriezties profesionālajā basketbolā.

Kempam jau atrasts aizvietotājs Brendona Hantera personā.

Saistītais raksts

Kemps tomēr nespēlēs Itālijā?

Izmantotie resursi:
eurobasket.com

  +3 [+] [-]

, 2008-09-27 21:32, pirms 16 gadiem
baigā atlaišana, tak tāpat nemaz nebija domājis spēlet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Alpha_dog

  +5 [+] [-]

, 2008-09-28 00:39, pirms 16 gadiem
baigi žēl, ka viņam dzīvē tā sanāca, un ka profesionālo karjeru neizdevās beigt NBA, kur arī viņam tas būtu pienācies..

  -1 [+] [-]

, 2008-09-28 18:18, pirms 16 gadiem
induvis rakstīja: baigi žēl, ka viņam dzīvē tā sanāca, un ka profesionālo karjeru neizdevās beigt NBA, kur arī viņam tas būtu pienācies..
Nu katrs pats savas laimes kalejs. Diemzhel vinam beigt karjeru NBA nelava paraka aizraushanas ar narkotikam un alko. Zhel protams, labakajos vina gados bija vienkarsi bauda skatities vina speli.

     [+] [-]

, 2008-09-28 19:13, pirms 16 gadiem
Ulrihs rakstīja: Nu katrs pats savas laimes kalejs. Diemzhel vinam beigt karjeru NBA nelava paraka aizraushanas ar narkotikam un alko. Zhel protams, labakajos vina gados bija vienkarsi bauda skatities vina speli.
nedirs, ble un, pzdc.. kursh to buutu teicis - ulrihs?