Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Arī Indiana un Portlenda mainās

Arī Indiana un Portlenda mainās
Džerids Beiless
Foto: AP

Šonakt Indianas "Pacers" paziņojuši, ka panākuši vienošanos par tiesību uz Džeridu Beilesu un uzbrucēja Aika Diogu atdošanu apmaiņā pret aizsargu Džaretu Džeku, uzbrucēju Džošu Makrobertsu un tiesībām uz Brendanu Rašu.

Indianas klubs šonakt draftēja Džeridu Beilesu ar 11.numuru, savukārt ar 13.numuru Portlendas "TrailBlazers" ieguva tiesības uz aizsargu Brendanu Rašu.

Džerids Beiless pagājušajā sezonā Arizonas koledžā 30 spēlēs vidēji guvis 19.7 punktus un ieguvis komandas vērtīgākā spēlētāja titulu, spēlējot tajā vien pirmo gadu, kas izrādījās arī pēdējais Arizonā.

Tikmēr Džarets Džeks Portlendā spēlēja trīs gadus, sezonā nenospēlējot mazāk par 79 spēlēm un vidēji spēlē gūstot 9.9 punktus, savukārt šonakt draftētais Brendans Rašs lieliski izpilda tālmetienus un iegūst atlēkušās bumbas. Aizvadītajā sezonā Rašs ar Kanzasas universitāti kļuva par NCAA čempioniem. Rašs vidēji spēlē guva 13,3 punktus, turklāt trīspunktniekus metis ar vidēji 44.5 % precizitāti no spēles. Interesanti, ka viņa brālis Karīms Rašs pagājušo sezonu pavadīja "Pacers" un šovasar kļuvis par neierobežoti brīvo aģentu.

Izmantotie resursi:
indystar.com

     [+] [-]

, 2008-06-27 12:09, pirms 16 gadiem
Interesanti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-27 12:14, pirms 16 gadiem
Kā jau prognozēju - Indiana šogad taisa jaunu komandu! Tas priecē, jo man Pacers simpatizē vēl kopš Redžija, Smitsa, Džeksona un Deivisu laikiem... Skumīgi bija noskatīties uz viņu neveiksmēm pēdējās sezonās, tāpēc ceru, ka šogad jau būs labāk!

p.s. a Karīms lai iet atpakaļ uz Rytas, kurus tik dikti kritizēja...