Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Heat" uzņem Deivisu un Blauntu

Atzinīgus vārdus par Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Maiami "Heat" komandas jaunieguvumiem - Rikiju Deivisu un Marku Blauntu - izteikuši komandas pārstāvji.

Ceturtdienas rītā Maiami ieradās divi "Heat" jaunieguvumi - Rikijs Deiviss un Marks Blaunts, kuri nokārtoja medicīniskās pārbaudes un piedalījās "Heat" video seansā. Dažas formalitātes, kas ir saistītas ar Deivisa un Blaunta nonākšanu Maiami spēlētāju apmaiņas rezultātā ar Minesotas "Timberwolves" vēl neļāva abiem spēlētājiem piedalīties jaunās komandas treniņā, bet viņus jau ir novērtējuši "Heat" pārstāvji.

Kluba prezidents un galvenais treneris Pets Railijs jau paziņojis, ka Deiviss ieņems Dveina Veida vietu, kamēr spēlētājs atveseļojas: "Visās tajās kombinācijās, kurās mēs līdz šim izmantojām Dveinu, tagad izmantosim Deivisu, tāpēc mūsu uzbrukums pārāk daudz nemainīsies. Vienīgi pievienosim kaut ko no tā, ko viņam patika darīt Minesotā." Līdz atgriezīsies Dveins Veids, Deiviss spēlēs par uzbrūkošo aizsargu, bet pēc tam pārcelsies uz mazā uzbrucēja pozīciju.

"Heat" lielāko zvaigžņu - Šakila O'Nīla un Dveina Veida komentāri nebija pieejami, bet spēka uzbrucējs Judoniss Haslems atzina, ka ir nojautis par kāda darījuma tuvošanos: "Zināju, ka esam situācijā, kad tūlīt veiksim kādu darījumu. Tikai nezināju kurš un uz kurieni tiks aizmainīts. Mums bija vajadzības - Dveins nevarēs palīdzēt, tāpēc vajadzēja spēlētāju, kurš var gūt punktus."

Centrs Alonzo Mornings arī uzsvēra nepieciešamību uzlabot sastāvu: "Mums bija jākļūst labākai komandai, veicot kādas darījumus vai nē. Visos šajos gados, ko esmu pavadījis pie Peta Railija, esmu pārliecinājies, ka viņš pieņem lēmumus, kas ir par labu šai organizācijai."

Interesanti, ka Deiviss savulaik jau ir spēlējis "Heat" sastāvā. 2000./2001. gada sezonā Deiviss pēdas savainojuma dēļ laukumā izgāja tikai septiņās Maiami komandas spēlēs, kurās kopā laukumā pavadīja 70 minūtes un guva 32 punktus, un tika aizmainīts. "Tiklīdz viņu dabūjām, viņš guva savainojumu. Bija citas vajadzības, tas nesaderējās īsti kopā. Pieļāvu kļūdu aizmainot viņu, jo viņš ir ļoti talantīgs," tā Deivisa pirmo ciklu kopā ar "Heat" atceras Railijs.

Saistītais raksts: Rikijs Deiviss nokļūst Maiami

Izmantotie resursi:
www.miamiherald.com

  +1 [+] [-]

, 2007-10-26 15:15, pirms 17 gadiem
Nu ar sso mainnu Heat ir tikai ieguvusi.

  +3 [+] [-]

, 2007-10-26 15:20, pirms 17 gadiem
nu labi Heat tagad izskatās. Nepiekrītu tiem, kas Davis uzskata par statistiskas vergu un, ka noraks Heatu ar savu individuālo spēli. Pagaidām izskatās ļoti labi, kad vesels buus D-Wade. --> Pa Centriem - Shaq ar Alonzo, PF- Haslem, Blount, SF - Davis, Penny Hardaway , SG- D-Wade , PG - Smush Parker un J.Williams + vel jaunie gurķi tam visam. izskatās spēcīgi.

Kur tik Ricky Davis nav spēlējis? Clevland, Boston, Miami, Minosseta....?

  +3 [+] [-]

, 2007-10-26 15:21, pirms 17 gadiem
R.I.C.H.,
Hardavejs noteikti nav SF, bet gan PG.. stc, Reilijs izteicās, ka Penijs visticamāk būs komandas galvenais saspēles vadītājs...

  +1 [+] [-]

, 2007-10-26 15:24, pirms 17 gadiem
ja jau PG, tad , kur paliks Smush ar Williamsu?
nu skatījos espn, tur viņam pozīcija G-F! Tas ir 2 un 3 pozīcija, lai nu kā unversāls spēlētājs

  +2 [+] [-]

, 2007-10-26 15:44, pirms 17 gadiem
viss buus atkarigs kaadu sniegumu paradis Hardaway un Veids peec atveselosanas ja buus labs sniegums tad par čempi var cinitoes!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-26 19:02, pirms 17 gadiem
Magloir,

tu gadiijumaa Penniju nejauc ar Timu, kursh bija viens no 90to gadu labaakajiem saspeeles vadiitaajiem? Pennijs nekad nav iisti bijis saspeeles vadiitaajs, bet gan 2-3 nummurs..

     [+] [-]

, 2007-10-26 19:03, pirms 17 gadiem
Alonzo veel speelee?? Wow..