Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"CSKA" paturēs galvenās komandas figūras

"CSKA" paturēs galvenās komandas figūras
Tradžans Lengdons

Maskavas "CSKA" ģenerāldirektors Andrejs Vatutins pēc sava pārstāvētā kluba Krievijas čempiontitula iegūšanas izteicies, ka viegli nav bijis, bet komanda izturējusi visu, un noslēgusi sezonu uz augstas nots. Vatutins arī atklājis, ka būtiskas izmaiņas vienībā nebūšot.

"Jā, 2008. gada "play-off" spēlēs nepiedzīvojām nevienu zaudējumu. Sezona nebija viegla, regulāri bija problēmas ar spēlētāju savainojumiem un slimībām. Un tad pārdzīvojām traģēdiju, kad galvenajam trenerim Etorem Mesinam nomira brālis. Tā kā visi šie panākumi nav nākuši viegli. Jāpiekrīt, ka pretiniekiem spēlēs nebija viegli pret "CSKA" šosezon. Paldies "Himki", "Dynamo" un citiem sāncenšiem par interesanto čempionātu," tā pēc kārtējā triumfa Krievijas līgā izteicās Maskavas "CSKA" ģenerāldirektors Andrejs Vatutins.

Uz jautājumu, kāds "CSKA" varētu izskatīties nākamsezon, Vatutins atbildēja, ka mērķi palieks iepriekšējie, tātad visaugstākie. "Mūsu klubs vienmēr ir nospraudis tikai pašus augstākos mērķus un 2008./2009. gada sezonā šajā ziņā nekas nemainīsies. Protams, nelielas izmaiņas būs, bet galvenās komandas figūras paliks, to skaitā treneris Mesina. Pie tam, esam jau pagarinājuši līgumus ar Matjazu Smodišu un Tradžanu Lengdonu, gaidām atbildi no Deivida Andersena par iespējamo līguma pagarināšanu."

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-27 15:06, pirms 16 gadiem
Hm aizdomīgi tas nav krievu stilā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja