Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Azovmash" paraksta līgumus

Mariupoles "Azovmash", kas svētdien izcīnīja Ukrainas basketbola līgas čempiontitulu, jau sācis gatavošanos nākamajai sezonai parakstot līgumus ar trīs spēlētājiem - Tomasu Delininkaiti, Halidu El-Aminu un Hasanu Rizviču.

Līgums pagarināts uz nākamo sezonu tika ar Tomasu Delininkaiti, kurš šosezon aizvadīja veiksmīgu sezonu Mariupoles "Azovmash" rindās. ULEB kausa spēlēs Delininkaitis vidēji guva 12,8 punktus, metot trīspunktniekus ar 68% precizitāti (22/32). Par Delininkaiti interesi izrādījis arī krievu klubs Kazaņas "Unics".

Savukārt pēc gada prombūtnes Mariupolē atgriezīsies amerikāņu saspēles vadītājs Halids El-Amins, kurš pašlaik vēl ar savu pārstāvēto "Turk Telekom" cīnās Turcijas līgas finālā ar "Fenerbahce". Līgums ar El-Aminu noslēgts uz divām sezonām, un pēc neoficiālas informācijas viņa alga par sezonu būs viens miljons ASV dolāru. Šosezon El-Amins lieliski spēlēja ULEB kausā, kur vidēji spēlē guva 19,7 punktus.

Trešais papildinājums "Azovmash" sastāvam ir slovēņu centrs Hasans Rizvičs, kurš šo sezonu pavadīja Eirolīgas vienībā Ļubļanas "Olimpija". Rižvičs vidēji spēlē guva 3,8 punktus un izcīnīja 2,9 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
basket.com.ua

  -1 [+] [-]

, 2008-05-26 17:22, pirms 16 gadiem
Toreiz Rīgā tas El-Amins tik varens nešķitās, Miledžs tika līdz, kādus padsmit jau iemeta, bet nez vai pa to būtu 1 milj. jāmaksā

     [+] [-]

, 2008-05-26 17:23, pirms 16 gadiem
komentarus neprasa!

     [+] [-]

, 2008-05-26 18:17, pirms 16 gadiem
Elamins ļoti iespaidīgs papildinājums, tāpat pārsteigums, ka Azovmash noturēja Delinikaiti...