Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Belgrada sakauj Barselonu

Andrejs Siliņš

Trešdien vēlu vakarā ULEB Eirolīgā basketbolā Belgradas "Partizan" vienība savā laukumā ar rezultātu 81:78 pieveica vienu no spāņu basketbola grandiem "AXA FC Barcelona".

Spēles sākums mājiniekiem nebija tas veiksmīgākais – uzbrukums nedaudz "buksēja", tai pašā laikā aizsardzība nespēja apturēt kataloniešu uzbrukuma līderus. Pēc pirmās ceturtdaļas rezultāta tablo vēstīja 22:15 par labu "Barcelona". Otrajā ceturtdaļā komandas kļuva atraktīvākas un rezultatīvākas – "Partizan", tribīņu iedvesmoti, atguva pirmajās desmit minūtēs zaudētos punktus un pat izvirzījās vadībā. Puslaikā komandas devās pie rezultāta 42:41 par labu mājiniekiem.

Uz "urrā" aizgāja arī trešais spēles minimačs – "Partizan" apstādināja "Barcelona" uzbrukumu, kamēr paši spēja gūt punktus. Pirms pēdējās ceturtdaļas mājiniekiem jau plus astoņi – 62:54, un līdzjutēji varēja sākt līksmot. Pēdējās desmit minūtēs, lai kā centās viesu basketbolisti, mājinieki vadību vairs nezaudēja un izcīnīja skaistu uzvaru ar rezultātu 81:78.

Rezultatīvākais "Partizan" rindās bija 21 gadu vecais centrs Nikola Pekovičs, kurš guva 29 punktus, kā arī izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas. Spēlētājs, kurš mačā iesaistījās no rezervistu soliņa, aizmeta garām tikai vienu no 14 metieniem no spēles. Zaudētājiem 21 punkts Slovēnijas izlases aizsarga Jakas Lakoviča rēķinā.

Izmantotie resursi:
www.euroleague.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-25 11:55, pirms 17 gadiem
Barselona izskatās šausmgi - vieni zaudējumi gan Spānijā, gan Eirolīgā...

     [+] [-]

, 2007-10-25 12:23, pirms 17 gadiem
Barca bez Navarro saak grimt!