Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"3 punkti" nometne aizvadīta lieliski

Andrejs Siliņš

"3 punkti" nometne aizvadīta lieliski
Mārtiņš Kravčenko, Armands Šķēle un
Raimonds Vaikulis ar "3 punkti" krekliem.
Foto: Sporta aģentūra "3 punkti"

Svētdien noslēdzās sporta aģentūras "3 punkti" rīkotās basketbola un futbola meistarību paaugstinošās nometnes Vallē. Nometnē ne tikai par treneriem strādāja pazīstami un atzīti sportisti un treneri, bet arī viesojās Latvijas čempionvienība basketbolā Rīgas "Barons/LMT".

Kā jau minēts iepriekš, nometnē par treneriem strādāja "Washington State University" absolvents Robijs Kovgils, vairākkārt par ASV gada labāko vidusskolu treneri atzītais Marks Vimberlijs, aizvadītās sezonas labākais saspēles vadītājs Latvijas Basketbola līgas (LBL) otrajā divīzijā, tagadējais BK "Ķeizarmežs" basketbolists Edijs Šlesers, "RTU/Klondaika" basketboliste Liene Indrāne, kā arī bijusī Latvijas čempione Rīgas TTT rindās Līga Bergvalde. Trešajā nometnes dienā treniņus basketbolistiem vadīja SK "Valmiera" aizsargs Ingus Bankevics.

Futbolā treniņus vadīja Futbola skolas (FS) "Metta" treneri Andris Riherts un Ģirts Mihelsons, kā arī spēlētājs un jaunais treneris Jānis Goba. Katru dienu jaunajiem sportistiem bija pa diviem treniņiem zālē (futbolistiem uz laukuma), kā arī fiziskās sagatavotības treniņi un diskusiju grupas par dažādiem šķēršļiem dzīvē un sportā. Nometnes priekšpēdējā dienā viesojās galda spēļu kustības "I'M" meitenes, kuras pastāstīja un iemācīja spēles nometnes dalībniekiem.

Katru dienu nometnē bija viesis, kurš pastāstīja par savu skatījumu uz sportu un dzīvi – treneris Marks Vimberlijs, treneris Robijs Kovgils, trenere Līga Bergvalde, treneris Ģirts Mihelsons, kā arī bijušais basketbolists Artūrs Piļkevičs.

Nometnes laikā futbolisti vakaros aizvadīja spēles pret vietējiem futbolistiem, kamēr basketbolisti izspēlēja "3 punkti" vasaras līgu. Tajā komandās piedalījās gan Edijs Šlesers, Robijs Kovgils, Liene Indrāne, Līga Bergvalde, Artūrs Piļkevičs, gan arī Latvijas U-18 "zelta meitene" Liene Priede, kura bija nometnes dalībnieka statusā.

Sestdien pie dalībniekiem viesojās Latvijas čempionvienības Rīgas "Barons/LMT" basketbolisti Armands Šķēle, Raimonds Vaikulis, Mārtiņš Kravčenko un Giedrs Gusts. Šķēle un Kravčenko aizvadīja treniņu kopā ar nometnes vecākās grupas puišiem. Treniņa beigās treneris Marks sadalīja spēlētājus divās komandās, kas aizvadīja paraugspēli pārējiem nometnes dalībniekiem.

Pēc treniņa par sevi pastāstīja un uz jautājumiem atbildēja Raimonds Vaikulis un Armands Šķēle. Pēc tam katram bija iespēja nofotografēties ar "Barons/LMT" spēlētājiem, kā arī Latvijas čempionu kausu un FIBA Eiropas kausu, kas bija atvesti līdzi uz Valli. "Barons/LMT" uzdāvināja katram nometnes dalībniekam saldumus, spēlētāju kartītes, kā arī DVD ar izšķirošās LBL finālspēles ierakstu.

Informāciju sagatavoja
Sporta aģentūra "3 punkti"

1 2 3 83 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: muris2008
Slēpts komentārs: iversons

  +3 [+] [-]

, 2008-08-25 16:21, pirms 16 gadiem
Nebija gusts.pate biju uz nometni.riktigi forsi.tagad pat gribas atpakal.wnk superiga nometne.

 +19 [+] [-]

, 2008-08-25 16:22, pirms 16 gadiem
Lieciet tak vienreiz mieru tam Šķēlem, cik var!!! Viņš tak ir pieaudzis cilvēks dara ko grib, dzer, šnauc, kauj, vai dzīvo esītī!!! Neviens no jums nav tiesīgs viņam neko pārmest tā ir viņa izvēle nespēlēt Latvijas izlasē un viss, un es tur nesaskatu neko drausmīgu. Katrs tak var izvēlēties dzīvē savu ceļu ko darīt... Nav tak jārejas visu laiku.

 +15 [+] [-]

, 2008-08-25 16:27, pirms 16 gadiem
Armandam ir pašam galva ar kuru pieņemt lēmumus. Ko var riet par katru notikumu, pavērsienu viņa ikdienā... Grib spēlē, grib šņauc, grib iet uz Essential...
Slēpts komentārs: Pizonis

  -1 [+] [-]

, 2008-08-25 16:29, pirms 16 gadiem
Un treneres liene un liga ar forsas.
Slēpts komentārs: sergis89
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: kriksija13
Slēpts komentārs: Rokets
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +13 [+] [-]

, 2008-08-25 16:43, pirms 16 gadiem
atvainojiet pa tik stulbu jautajumu, bet kur atrodas Valle??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-25 16:50, pirms 16 gadiem
Pizonis rakstīja: "kā arī bijušais basketbolists Artūrs Piļkevičs..."

Samejais jau metis mieru basim? K1, bokss, celtnieciba?



Cik zinu tagad spēlēs prieka pēc amatieru līgā pie VEF'a.

  -1 [+] [-]

, 2008-08-25 16:50, pirms 16 gadiem
blaaviens,vienu vasaru nespeelee un mazajiem punkji pa gaisu,sportaa taa ir diezgan bieza paraadiiba ka kaads nespeelee izlasee,tapeec jau nevajag uzvesties kaa cuukaam,calis pirmo vasaru nespeelee un taas ir vinja tiesiibas,atpuutiisies un speelees naakamgad

  -2 [+] [-]

, 2008-08-25 16:51, pirms 16 gadiem
pēdējā laikā izskatās, ka cilvēkiem ar tukšām dzīvēm vispār nav citu, ko darīt, kā pārmest citiem un noriet citus, kuri nav izdarījuši kko pa prātam. Skaidrs, ka žetons, piemēram, tādam Biedriņam par centību un patriotismu, bet nu 100% jāpiekrīt Roketam.

  +1 [+] [-]

, 2008-08-25 16:56, pirms 16 gadiem
Grafiks labs.3 trenini diena.2 zale viens ara.zale ar jauna.katru wakaru kads pasakums.pedeja diena bij disene.tiesam laba nometne.autor ja waig man ir grafiks.bij ar tada ka spelu istaba,kur bij nowuss,galda tennis un galda futbols.nakamgad ar brauksu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-08-25 17:03, pirms 16 gadiem
Rokets rakstīja: Lieciet tak vienreiz mieru tam Šķēlem, cik var!!! Viņš tak ir pieaudzis cilvēks dara ko grib, dzer, šnauc, kauj, vai dzīvo esītī!!! Neviens no jums nav tiesīgs viņam neko pārmest tā ir viņa izvēle nespēlēt Latvijas izlasē un viss, un es tur nesaskatu neko drausmīgu. Katrs tak var izvēlēties dzīvē savu ceļu ko darīt... Nav tak jārejas visu laiku.

..lai jau dzīvo kā grib, bet šaubos vai viņš ir īstais, kurš nometnē jaunajiem censoņiem mācīs profesionālu attieksmi pret sportu.. man tas liekas drusku neētiski, ka viņš tusiņus vērtē augstāk nekā valsts izlasi un pēc tam iet un māca bērniem.. neapšaubu, ka ar viņu nometne ir interesantāka un viņš var iemācīt un parādīt visādas fīčas, bet sportā ar talantu vien nepietiek, jābūt arī pareizajai attieksmei..
..līdz šim bija viens no maniem mīļākajiem spēlētājiem, bet kā LV patriots šīsvasaras notikumus viņam nevaru piedot...

  +2 [+] [-]

, 2008-08-25 17:04, pirms 16 gadiem
Durant!!! Es jau gribeju sito raxtiit
No cik lidz cik gadiem tur var pieteikties!
Man ir 27 ... es tiešām labprāt gribētu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-08-25 17:07, pirms 16 gadiem
kurš no Jums zin patiesos iemeslus kāpēc viņš nespēlē? Visi tik gudri runātāji. Visus gadus līdz šim Šķēle ir spēlējis izlasē un gan jau, ka iemesls ir nedaudz nopietnāks kā aiziešana uz klubu. LV žurnālistiem un interneta norējējiem nav nozīmes taisnoties, jo lielākā daļa ir stāvējusi ar svecīti pie gultas katru reizi, kad šķēle ir nokniebies, nobēris celiņu, kad šķēle ir iešņaucis un vispār Armands atpūšas tikai kopā ar interneta komentētājiem, jo tie ir visinformētākie cilvēki Latvijā...

     [+] [-]

, 2008-08-25 17:09, pirms 16 gadiem
7-25 gadi.bet domaju ka war ar sarunat ka ari 27 gadigi.iesaku braukt.

  -4 [+] [-]

, 2008-08-25 17:10, pirms 16 gadiem
Armandam ir trauma

  +1 [+] [-]

, 2008-08-25 17:11, pirms 16 gadiem
paldies!

  +1 [+] [-]

, 2008-08-25 17:13, pirms 16 gadiem
nometne vnk perfecto!!!!! un veel jau jaapiemin iknakts pokera turniirs!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Rokets
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-25 17:16, pirms 16 gadiem
istabinjas bij sadaliitas pa vecumiem un dzimumiem!!

  -4 [+] [-]

, 2008-08-25 17:17, pirms 16 gadiem
O~D~B rakstīja: Ne nu vnk riebjas tāds cilvēks kuram tiek dota iespēja spēlēt izlasē bet viņš labāk paņem priekšā kādu veceni....Pastās uz to pašu novitski kurš vnk raujas uz izlasi, vai uz ginobili kurš startēja olimbiāde vēl kartīgi neatvesaļojies no traumas....bet nu kpc lai šķēle gribētu tikti izlasē, viņš tak spēlē baronā un rīgā ta4u ir tāds klubs kā esenšal, tiešām laikam viņš ir tik labs ka vnk var ateikties iet uz treniņiem kopā ar izlasi

Vai tu vispār saproti ko tu murgo?? Latvijas patriots atradies!! Gribētu redzēt tavu pasi lai saprastu cik liels patriots esi. Interesanti uz cik saimas vēlēšanām esi bijis (nemaz nerunājot par referendumiem)!! Un tad parunāsim par laviešu pariotismu!! Karotājs atradies!! D)
P.S. Protams ja tev gadi ļauj to darīt!!!
1 2 3 83 komentāri