Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Turpinās pieteikšanās "3 punktu" sporta dienām

Andrejs Siliņš

Sporta dienas "3 punkti", kas šovasar no 28. jūlija līdz 2. augustam risināsies Daugmalē, ir tiešām laba iespēja jauniem cilvēkiem, kuriem patīk sports, labi pavadīt laiku neatkarīgi no sava mneistarības vai sagatavotības līmeņa.

Treneru korpuss gan basketbolā, gan futbolā ir profesionāls un ar lielu pieredzi. Pagājušajā gadā, kad Vallē risinājās nometne "3 punkti", atklājās, ka Ingus Bankevics un Edijs Šlesers, kas abi ir aktīvi sportisti, ir arī ļoti labi pedagogi un treneri. Marka Vimberlija pieredzi nevar apšaubīt, ko pierāda daudz pavadīto gadu un iegūto atzinību ASV vidusskolu basketbolā.

Par futbola skolas "METTA" treneru profesionalitāti un darba ētiku jau sen esam pārliecinājušies un pēc nometnēm daudzi bērni, kas iepriekš futbolu spēlēja tikai prieka pēc ar draugiem, sākuši nopietni trenēties, uz ko iedvesmojis "METTAs" treneru kolektīvs.

"3 punktu" sporta dienu grafiks ir līdzīgs ierastajiem sporta nometņu grafikiem - ēdināšana trīs reizes dienā, basketbolā divi treniņi zālē un viens stadionā, futbolā - divi treniņi laukumā. Starp treniņiem gan brīvais laiks, gan diskusiju grupas, kurās tiek runāts par darba ētiku, sportista vērtībām, mērķiem u.t.t. Vakaros savukārt basketbolistiem Vasaras līga - visi dalībnieki tiek sadalīti komandās, kas izspēlē savu čempionātu četru dienu laikā. Futbolistiem katru vakaru lielie mači pret vietējiem futbolistiem. Pēc sasprintās dienas neiztikt arī bez vakara filmas, viktorīnas un, protams, naktsmiera.

Šogad pēdējā dienā paredzētas arī Zvaigžņu spēles, kur dažādās vecuma grupās dalībnieki varēs sacensties ar vietējo spēlētāju komandām gan basketbolā, gan futbolā, gan arī netradicionālākos sporta veidos.

Sporta dienas "3 punkti" veido "Mateja Sports" sadarbībā ar Sporta aģentūru "3 punkti", sporta klubu "Barons" , Daugmales pagastu un FS "METTA". Dalības maksa piecām sporta dienām - 40 latu. Pieteikšanās līdz 23. jūlijam, zvanot pa tālruni 28379557 vai sūtot e-pastu uz info@sa-3punkti.lv

Uz tikšanos treniņos!

     [+] [-]

, 2009-07-18 00:25, pirms 15 gadiem
tie kas ir bijuši citus gadus kādas atsauksmes?