Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Takeru vēlas Krievijas klubi

Takeru vēlas Krievijas klubi
Klejs Takers
Foto: Scanpix

Par amerikāņu aizsargu Kleju Takeru ļoti nopietnu interesi izrāda divi Krievijas klubi - Maskavas "Dynamo" un Ļubercu "Triumf". Pagājušajā sezonā Takers spēlēja Itālijā un Krievijā.

Aizvadītās sezonas pirmo pusi Klejs Takers pavadīja Itālijas A sērijas klubā Terāmo "Siviglia Wear", kur 21 spēlē vidēji guva 21 punktu, bet sezonu noslēdza Maskavas apgabala "Khimky". Brīdī, kad Takeru pārpirka "Khimky", viņš bija Itālijas čempionāta rezultatīvākais spēlētājs. "Khimky" sastāvā rezultatīvais aizsargs ULEB kausā vidēji guva 11,3 punktus, bet Krievijas līgā vidēji desmit punkti. Šovasar "Khimky" parakstīja līgumu ar Takera ampluā spēlētāju Karlosu Delfīno, kurš iepriekš veiksmīgi spēlējis NBA, tāpēc Krievijas vicečempionvienība nolēma pārtraukt līgumu ar Takeru, kurš pašreiz ir brīvais aģents.

Skaidrs, ka tāda līmeņa spēlētājam, kāds ir Takers, piedāvājumi netrūkst - par viņu interesējās Telavivas "Maccabi", bet pašreiz izskatās, ka viņš arī nākamsezon spēleš Krievijā. Nopietnāko interesi izrāda Ļubercu "Triumf", kuru šovasar pametuši divi amerikāņu aizsargi (Mairs Četmens un Terels Laidejs) un Maskavas "Dynamo", ko pametis aizsargs Henrijs Domerkants (uz Sjennas "Montepaschi"). Takera vērtību pacēla arī veiksmīgā dalība NBA Lasvegasas Vasaras līgā, kur Klīvlendas "Cavaliers" sastāvā 191 cm garais spēlētājs piecos mačos vidēji guva 15 punktus.

Izmantotie resursi:
eurobasket.com

  +5 [+] [-]

, 2008-07-25 13:27, pirms 16 gadiem
Krievi grib visus labos spēlētājus

  +2 [+] [-]

, 2008-07-25 13:33, pirms 16 gadiem
krievijas superliga to4 driz klus tik pat stipra ka nba. arprats

  +3 [+] [-]

, 2008-07-25 13:38, pirms 16 gadiem
Ja makså labu naudu kåpèc ne

     [+] [-]

, 2008-07-25 13:44, pirms 16 gadiem
eurobasket.com šajā ziņā palaiduši preses pīli.. Khimki oficiālajā mājaslapā jau vairākas dienas ir ziņa, ka Takers komandā paliks un šīm ziņām nav pamata...

     [+] [-]

, 2008-07-25 14:24, pirms 16 gadiem
Krievi pēdējā gada laikā darbojas ar vērienu. KHL,tagad vēl fenderē no nba spēlētājus. Ar naudu (kuras viņiem netrūkst) grib uztaisīt reāli konkurentspējīgas līgas ASV līgām.