Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Kazaņas "Unics" pastiprinās

Kazaņas "Unics" pastiprinās
Marko Popovičs
Foto: AP

Krievijas basketbola klubs Kazaņas "Unics" parakstījs divu gadu līgumu ar horvātu centru Krešimiru Lončaru, kā arī ir tuvu aizsarga Marko Popoviča piesaistīšanai.

Kazaņas "Unics", kas nākamsezon spēlēs Eirokausā (agrāk pazīstams kā ULEB kauss), panācis vienošanos par divu gadū līguma parakstīšanu ar talantīgo horvātu centru Krešimiru Lončaru, kurš iepriekšējās divas sezonas pārstāvējis citu krievu klubu Rostovas "Lokomotiv". Paredzams, ka Lončara alga būs viens miljons eiro sezonā.

Kazaņas klubs savu sastāvu vēlas pastiprināt arī ar horvātu aizsargu Marko Popoviču, kurš iepriekš pārstāvējis Kauņas "Žalgiri". Interesi par trīspunktu metienu speciālistu Popoviču izrāda arī spāņu "Bilbao Basket", ar kuru "ASK Rīga" varētu tiksies Eirokausa otrajā kvalifikācijas kārtā, ja pirmajā kārtā pārspēs franču "Cholet Basket".

Izmantotie resursi:
championat.ru
sportskenovosti.hr

  +2 [+] [-]

, 2008-07-25 14:28, pirms 16 gadiem
Visu latvijas komandu, ieskaitot izlasi noracējs. Kad šitas simulants iziet laukumā tad gribas lai kāds viņasm ar elkoni riktīgi ieliek
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-25 18:01, pirms 16 gadiem
nez man izskatas ka lv uleba vispar nav ko darit kamer citi perk tikmer latvija gaida parpalikumus