Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Smodišs izlasei nepalīdzēs

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Smodišs izlasei nepalīdzēs
Matjazs Smodišs.
Foto: FIBA

Slovēnijas izlases uzbrucējs Matjazs Smodišs savainojuma dēļ nepalīdzēs savas valsts vīriešu basketbola izlasei gaidāmajā Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā.

Smodišam, kurš pērnajā Eiropas čempionātā Spānijā katrā spēlē guva vidēji 14 punktus un bija neapšaubāms slovēņu līderis, piedalīties Olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā liegs kājas savainojums.

''Mans ārsts un CSKA komanda ieteica nesasteigt atlabšanas procesu, kas nozīmē, ka es nevarēšu spēlēt vismaz mēnesi. Pēc trim, četrām nedēļām, kad kājas stāvoklis būs nostabilizējies, tiks veiktas atkārtotas pārbaudes, pēc kurām sekos mana stāvokļa novērtēšana,'' sacīja basketbolists.

''Novēlu visiem spēlētājiem un izlases personālam veiksmi. Iespējams, pats došos uz Atēnām, lai atbalstītu komandas biedrus,'' tā slovēnis.

Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs jūlija vidū notiks Grieķijas galvaspilsētā Atēnās. Tajā piedalīsies Brazīlijas, Kamerūnas, Kanādas, Kapeverdes, Horvātijas, Vācijas, Grieķijas, Korejas, Libānas, Jaunzēlandes, Puertoriko un Slovēnijas vīriešu izlases.

Izmantotie resursi:
fiba.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-06-26 00:49, pirms 16 gadiem
''Novēlu visiem spēlētājiem un izlases personālam veiksmi. Iespējams, pats došos uz Atēnām, lai atbalstītu komandas biedrus,'' tā slovēnis.


Sloveniem vel jatiek uz Atenam veel

     [+] [-]

, 2008-06-26 08:45, pirms 16 gadiem
Slovēņi mani favorīti,tādai mazai valstij 5 NBA spēlētāji un n-tie Eirolīgas ļoti simpatizē

  -1 [+] [-]

, 2008-06-26 09:35, pirms 16 gadiem
vnk Slovēnijā nav tāds Essential vai Coyotee, tapec ari izaug tik daudz labu spēlētāju

     [+] [-]

, 2008-06-26 10:25, pirms 16 gadiem
baigaispelmenis rakstīja: ''Novēlu visiem spēlētājiem un izlases personālam veiksmi. Iespējams, pats došos uz Atēnām, lai atbalstītu komandas biedrus,'' tā slovēnis.


Sloveniem vel jatiek uz Atenam veel

kvalifikācijas turnīrs notiks atēnās,nevis olimpiskās spēles...