Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Štelmahers nesteidzas

Štelmahers nesteidzas
Roberts Štelmahers
Foto: Romualds Vambuts

Roberts Štelmahers, kurš pārstāv Viļņas basketbola klubu "Lietuvos Rytas", atzinis, ka viņa atgriešanās laukumā notiek pakāpeniski, kas ir labākais variants, lai pilnvērtīgi varētu palīdzēt klubam ilgtermiņā.

Roberts Štelmahers ir izārstējis ceļgala savainojumu, taču spēles laiks tiek paaugstināts pamazām. Viens no iemesliem ir tāds, ka Štelmahera pārstāvētais Viļņas "Lietuvos Rytas" uzvar, un klubam nav jāsteidzina latviešu saspēles vadītāju atgriezties laukumā.

Štelmahers neizgāja laukumā trešdienas Eirolīgas spēlē pret "Unicaja", kurā uzvarēja "Lietuvos Rytas", taču sarunā ar radio "SWH" atzina, ka vēlējies iziet laukumā. "Likās, ka uzlaidīs, bet treneris nolēma neriskēt. Cerēju, ka būs tomēr kādas minūtes man. Kā spēlētājs gribu iet uz laukuma. No otras puses būtu saprātīgi iegūt (sportisko) formu. Lēnā garā, soli pa solim - tas ir vislabākais."

"Lietuvos Rytas" saspēles vadītājs Štelmahers arī izteicās, ka viņam visticamāk nebūs nepieciešams spēlēt 35 minūtes, bet spēlētājs savas minūtes tomēr gribētu spēlēt.

Slēpts komentārs: aldis02
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-01-25 22:07, pirms 17 gadiem
Lia tik robis iet un spele!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Rytas_Fan
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-01-26 01:47, pirms 17 gadiem
Nesteidzoties sagaidīs pensiju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-26 10:54, pirms 17 gadiem
melnais tik labi aizstāj, ka diez vai mūsējais vairs pamatā ies arī vesels

     [+] [-]

, 2008-01-26 13:02, pirms 17 gadiem
nu žēl, nez tad cik ilgi vairs gaidīs, gadi jau arī ir.