Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Savrasenko guvis savainojumu

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Šodien Krievijas Superlīgas spēlē Maskavas ''CSKA'' centra spēlētājs Aleksejs Savrasenko savainojis savu plecu, kas liedza viņam atgriezties laukumā.

Krievijas izlases centrs savainojumu guva, kad, noslēdzot uzbrukumu, gaisā sadūrās ar savu pretspēlētāju, tādējādi izmežģot plecu.

Kā pavēstīja ''CSKA'' direktors Andrejs Vatutins, Savrasenko uzreiz pēc savainojuma gūšanas devās uz medicīniskajam pārbaudēm, kuras tad arī noteiks rehabilitācijas perioda un savainojuma nopietnību.

Atgādinām, ka šodien Maskavas ''CSKA'' ar rezultātu 93:61 sagrāva Kazaņas ''Unics'' komandu. Savrasenko šajā mačā guva sešus punktus.

Izmantotie resursi:
www.basketball.ru
Foto: AFP

     [+] [-]

, 2007-11-24 21:49, pirms 17 gadiem
....spēlētājs Aleksejs Savrasenko savainojis savu plecu, kas liedza viņam atgriezties laukumā. >>> Buutu interesanti ja vinjsh buutu savainojis sveshu plecu, kas vinjam liegtu atgriezties laukumaa :p

     [+] [-]

, 2007-11-24 22:01, pirms 17 gadiem
Jā Unics galīgi nerullē!Ulebā dabūja kārtīgi arī no žīdu kluba .

  -1 [+] [-]

, 2007-11-24 22:02, pirms 17 gadiem
tatad 4dien Eiroliigaa speelee pret TAU nespeeles 3 speeletaji no CSKA pamat 5-niekaa??
Savrasenko,Smodish un Siskauskas??
tris "S" savainoti!!