Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Lemāna nokomplektē sastāvu

Lemāna nokomplektē sastāvu
Herberts Hils

Francijas basketbola klubs Lemānas "Le Mans Sarthe Basket" pielicis punktu sastāva komplektācijai, parakstot līgumu ar spēka uzbrucēju Herbertu Hilu, kurš iepriekš spēlēja NBA.

Pēc veiksmīgām četrām sezonām Providensas universitātē (pēdējā sezonā vidēji 18,8 punkti, 8,8 atlēkušās bumbas um 2,9 bloki), 2007. gada NBA draftā Filadelfijas "76ers" ar 55. numuru izvēlējās spēka uzbrucēju Herbertu Hilu. Pagājušajā sezonā ceļgala savainojuma dēļ viņš regulārajā sezonā laukumā ne reizi tā arī neizgāja un "76ers" nolēma pārtraukt sadarbību ar 23 gadus veco Hilu. Pēc neoficiālas informācijas Hila alga būs 220 tūkstoši eiro.

Amerikāņu basketbolists Hils, kurš ir dzimis Vācijā, Lemānas klubā spēles spēka uzbrucēja pozīcijā, bet vajadzības gadījumā arī kā centrs. Šajā starpsezonā Lemāna, kas spēlēs Eirolīgā, jau parakstījusi līgumus ar vairākiem labiem spēlētājiem - uzbrucēju Deividu Blūtentālu, aizsargu Devoriku Spenseru, saspēles vadītāju Braienu Čeisu, kuriem tagad pievienosies arī Hils.

Izmantotie resursi:
msb.fr

  +2 [+] [-]

, 2008-07-24 21:42, pirms 16 gadiem
Iespēja sevi apliecināt Eiropā un varbūt atgriezties NBA!