Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Džonsons uz Turciju

Džonsons uz Turciju
Delrons Džonsons
Foto: Romāns Kokšarovs, SA

Bijušais basketbola kluba "Ventspils" uzbrucējs Delrons Džonsons parakstījis līgumu ar Turcijas augstākās līgas klubu Stambulas "Darussafaka".

Pēc jaunā galvenā trenera Halila Unera apstiprināšanas galvenā trenera amatā "Darussafaka" sastāvu papildinājuši ar diviem spēlētājiem - R.T. Gvinu un Delronu Džonsonu. Pašreiz Stambulas klubs atrodas Turcijas čempionātā pēdējā vietā. Interesanti, ka "Darussafaka" klubā šosezon uz neilgu laiku spēlēja arī tagadējais Liepājas "Lauvu" saspēles vadītājs Vernons Hemiltons.

Gvins sezonu sāka Vācijas klubā Brēmerhāfenes ''Eisbaeren'', kur spēlē arī latviešu uzbrucējs Ivars Timermanis. Tur Gvina vidēji rādītāji bija 10,3 punkti un 8,2 atlēkušās bumbas spēlē. Savukārt Džonsons pagājušajā sezonā un aizpagājušajā sezonā pārstāvēja BK "Ventspils". Pagājušajā sezonā Džonsona rādītāji ventspilnieku rindās ULEB kausā bija vidēji spēlē gūti 9,9 punkti un savāktas 4,6 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
www.eurobasket.com

  +1 [+] [-]

, 2008-01-24 13:22, pirms 17 gadiem
Darussafaka pašlaik atrodas Turcijas cempja pēdējā vietā, tomēr jāatzīmē, ka bijušais Džonsona komandas biedrs Brokenboro arī pērn spēlēja Turcijas pastarītē un tagad labi spēlē Itālijas vidusmēra klubā Scavolini... redzēs vai Derlonam veiksies tāpat
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2008-01-24 14:22, pirms 17 gadiem
pagajushagada ventspils lielaakaa kljuuda LBL sakaraa. Ar vinu buutu njeemushi. Vins ar bragsu tiktu galaa, bet bija kaa bija un kaa Butauts teiktu - peec kautina ar duureem nevicinaas.

  +1 [+] [-]

, 2008-01-24 15:26, pirms 17 gadiem
Piekrītu Traktoram.. Domāju šogad arī lielu lomu nospēlēs papildinājumi.. Uz doto brīdi visi trīs LV grandi ir apmēram vienlīdzīgos spēkos) Un lielas priekšrocības būs tam klubam kas izvilks Braggsa lozi))
Slēpts komentārs: kasparsp124

  +1 [+] [-]

, 2008-01-24 15:30, pirms 17 gadiem
vins pagashgad speleja vpili. Tikai kaa izkrita no uleb taa vinju palaida valjaa. A varbut vel bbl sagaidija. LBL playoffos vinsh jau tochna nebija.

 +12 [+] [-]

, 2008-01-24 15:32, pirms 17 gadiem
un par to kaapeec seko gan negribneetos nevienu sliktu vaardu teikt. Jo vairaak raksti jo labaak. Vienalga par ko, katrs iizveelas ko lasiit ko nee. Tas ir tikai pozitiivi, ka paraadaas kaads raksts. Citaadi ja nav speelju dienas galiigs tukshums izskataas.

  +1 [+] [-]

, 2008-01-24 20:31, pirms 17 gadiem
bk mazafaka
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja