Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Makdonalds uz "Montepaschi"

Makdonalds uz "Montepaschi"
Ariels Makdonalds
Foto: acb.com

Itālijas basketbola klubs Sjennas "Montepaschi" parakstījis līgumu ar pieredzējušo amerikāņu aizsargu Arielu Makdonaldu, kurš šo sezonu sāka Krievijas klubā Maskavas "Dynamo".

Šovasar Makdonalds noslēdza līgumu uz vienu sezonu ar Maskavas "Dynamo", bet viņa spēles laiks bijis ļoti ierobežots. Abas puses nolēmušas pārtraukt līgumu un Makdonalds jau atradis savu nākamo darbavietu - turpmāk 36 gadus vecais aizsargs spēlēs Itālijas čempionvienībā Sjennas "Montepaschi". Makdonalds pastiprinās komandas aizsargu pozīciju, jo pašreiz savainoti ir trīs aizsargi Rimants Kaukēns, Terels Makintairs un Moriss Finlijs. Makdonalds sava jaunā kluba sastāvā varētu debitēt jau svētdien.

Makdonalds, kuram ir ASV un Slovēnijas pases, pagājušajā sezonā pārstāvēja "Akasvayu", kas pirms šīs sezonas bankrotēja. ULEB kausā Makdonalds vidēji guva 11,9 punktus un atdeva 2,2 rezultatīvas piespēles, bet Spānijas ACB līgā vidēji 10,4 punkti un 1,8 rezultatīva piespēle. Savas karjeras laikā 190 cm garais Makdonals ir spēlējis vairākos Eiropas top klubos - Telavivas "Maccabi", Atēnu "Panathinaikos" un Ļubļanas "Olimpija".

Izmantotie resursi:
eurobasket.com
menssanabasket.it

Slēpts komentārs: krisis

  -4 [+] [-]

, 2008-12-23 14:12, pirms 15 gadiem
normāls čalis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-23 23:45, pirms 15 gadiem
vispār nesaprotu kas notiek ar to Dinamo, nauda ir kā ....... , speeleetaaji ir labi, bet vienalga, kaash Unics, tanii VTB kausaa arii neko iipashu neparaadiija....