Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Grigs: ''''Lietuvos rytas'' uzvarēja pelnīti''

Viļņas ''Lietuvos rytas'' revanšējās Kauņas ''Žalgirim'' par zaudējumu SEB BBL čempionātā un viesus pieveica LKL spēlē (74:64). Pēc mača notika preses konference, kurā domas par spēli izteica abu komandu treneri.

Kauņas ''Žalgiris'' galvenais treneris Rimants Grigs:
''Apsveicu ''rytas'', viņi uzvarēja pelnīti. Mēs manāmi zaudējām cīņu zem groziem. Šo problēmu mums neizdodas nekādi atrisināt - mēģinam, bet nesanāk. ''Lietuvos rytas'' šodien bija spēcīgāks, tādēļ arī uzvarēja. Pirmajā mača daļā izdevās tikt galā ar Viļņas kluba ''snaiperiem'', bet pēc pārtraukuma mēs ļāvām viņiem realizēt četrus tālmetienus, lai arī mūsu galvenais uzdevums bija tos nosegt''.

''Ja, es būtu tiesnesis, tad Artūram Jomantam noteikti piešķirtu vairākas tehniskās piezīmes par tēlošanu. Eiropā ir šādu ''aktieru'' saraksti un arbitri šādus spēlētājus uzmana rūpīgāk, dažreiz pat ignorē piezīmes pret viņiem''.

Viļņas ''Lietuvos rytas'' stratēģis Aleksandrs Trifunovičs:
''Es lepojos ar savu komandu. Spēli iesākām vāji, bet es arī necerēju uz vieglu sākumu. Pēc grūtā ceļojuma ir nepieciešams laiks, lai atgrieztos enerģija. Mača sākumā slikti spēlējām aizsardzībā, nespējām nosegt Braunu''.

''Otrās ceturtdaļas beigās mums izdevās pietuvoties sāncenšiem, jo sākām veiksmīgāk cīnīties par atlēkušajām bumbām. Otrajā mača daļā bijām vairāk līdzīgi savam ierastajam basketbolam, labi aizsargājāmies un ļāvām ''Žalgirim'' iemest tikai 24 punktus. Galvenais, ka pirms svētkiem pieveicām ''Maccabi'' un ''Žalgiri''''.

''Džareds Džordans iet pareizajā virzienā. Viņš pie mums ir tikai divas nedēļas, bet labi nospēlēja gan Telavivā, gan šajā mačā. Viņam ir nepieciešams laiks, lai pierastu pie mūsu sistēmas''.

Izmantotie resursi:
www.krepsinis.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-23 14:49, pirms 17 gadiem
Un Bredlijs pēdējās spēlēs ir sava ēna...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2007-12-23 20:18, pirms 17 gadiem
Noskatiijos pirmo puslaiku. visi bij baigi uzvilkushies. iists rival match

     [+] [-]

, 2007-12-24 22:56, pirms 17 gadiem
A tas "Krepšynis" lietuviski tipa noziimee basketbols?