Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Černovs: Krievija, Lietuva, Vācija un Lielbritānija - pretendentes uz "wild card"

Černovs: Krievija, Lietuva, Vācija un Lielbritānija - pretendentes uz "wild card"
Sergejs Černovs.
Foto: ITAR TASS

Krievijas Basketbola federācijas prezidents Sergejs Černovs atklājis, ka galvenās pretendentes uz vietu Pasaules čempionātā ar "wild-card" ir četras valstis - Krievija, Lietuva, Vācija un Lielbritānija.

Uz 2010. gada Pasaules čempionātu, kas notiks Turcijā ir palikušas četras brīvas vietas, kas tiks aizpildītas ar "wild-card" jeb FIBA Izvēlētām valstīm. Kā atklājis Krievijas Basketbola federācijas prezidents Sergejs Černovs, tad galvenās favorītes uz šīm četrām vakancēm ir Krievija, Lietuva, Vācija un Lielbritānija, bet kopā pieteikušās jau 17 valstis.

"Domāju gan, ka no Eiropas tiks izvēlētas divas pārstāves," spriež Černovs, norādot, ka notiek darbs pie tā, lai Krievija būtu starp šīm divām valstīm. Gala lēmums tiks pieņemts 12. decembrī un tad arī zināsim visas komandas, kas piedalīsies Pasaules čempionātā.

Izmantotie resursi:
basketball.perm.ru

  -1 [+] [-]

, 2009-11-23 23:23, pirms 15 gadiem
nesaprotu,kapec UK? .. tik pat labi maķedonija var dabut!

     [+] [-]

, 2009-11-24 18:26, pirms 15 gadiem
Nesaprotu kāpēc Krievija ir pieskaitīta pie Eiropas valstīm ???