Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"ASK Rīga" sadarbosies ar skolām

"ASK Rīga" sadarbosies ar skolām
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Basketbola klubs "ASK Rīga" aicina skolēnus, sporta skolotājus un skolu direktorus izrādīt iniciatīvu rīkojot basketbola turnīru starp savas skolas klasēm. ASK sola iespēju tikties ar spēlētājiem, kā arī izdalīt ielūgumus uz mājas spēlēm "Arēnā Rīga".

""ASK Rīga" ir vairāku gadu vērtīga pieredze organizējot visaugstākā līmeņa basketbola spēles. Kopā mēs izdarīsim tā, lai uz basketbola spēlēm pilna ir ne tikai "Arēna Rīga", bet arī skolu sporta zāles, kur savā starpā sacenšas klašu komandas. Nodrošināsim jūs ar padomiem kā piesaistīt līdzjutējus, kā arī apgādāsim ar materiāliem – īpašiem plakātiem, turnīra kalendāriem, protokoliem un citām lietām. Galvenā balva katras skolas labākajai komandai būs iespēja viesoties ASK spēlē kā īpašajiem viesiem un baudīt spēli no labākajām vietām. Ielūgumi uz visām ASK Rīga mājas spēlēm tiks katram turnīra spēlētājam un viņu atbalstītājiem," rakstīts ASK mājaslapā.

Šādas aktivitātes atbalsta arī komandas galvenais treneris Ramūns Butauts: "Basketbols ir sporta veids Nr. 1 ne tikai Latvijā, bet daudz, kur pasaulē. Lai Latvija būtu starp labākajiem, svarīga ir mīlestība pret basketbolu jau no mazotnes. Lietuvā šādi turnīri ir ierasta lieta, turklāt pie mums katrā brīvā vietā ir basketbola laukums un grozs. Esmu ievērojis, ka āra laukumu kļuvis vairāk arī Latvijā, turklāt tajos vienmēr kāds spēlē. Basketbola mīlestību vajadzētu saglabāt arī skolas laikā, kad laika apstākļi to neļauj spēlēt āra laukumos. Basketbola turnīrs starp klasēm būtu lielisks veids kā to izdarīt. Turklāt, lai arī uzvarētājs ir tikai viens zaudētāju šeit nebūs – no savas spēles jūs gūsiet tikpat lieliskas emocijas kā skatoties Olimpisko spēļu finālu!"

Lai reģistrētos ASK Rīga basketbola kausam jānosūta e-pasts uz adresi skola@askriga.lv, kur jānorāda skola, klašu skaits, kuras piedalīsies turnīrā un sporta skolotāja jeb cita atbildīgā turnīra organizatora kontaktinformāciju. Tiklīdz tiks saņemts pieteikums, ASK sola sazināties un nosūtīt nepieciešamo inventāru – plakātus, spēļu protokolus un turnīra tabulas. Organizējot ASK basketbola kausu visas klases, kuras tajā piedalās saņem skolēnu ieejas kartes un visām "ASK Rīga" mājas spēlēm 2008./09. sezonā, savukārt katras skolas uzvarētāj klase apmeklēs spēli kā īpašie ASK viesi izbaudot dažādus pārsteigumus, kurā ietilps ekskursija pa "Arēnu" un tikšanās ar ASK spēlētājiem.

Plašāka informācija par ASK Rīga basketbola kausu kluba mājaslapā askriga.lv

 +14 [+] [-]

, 2008-10-23 13:56, pirms 16 gadiem
doma nav slikta ja vien tas izdosies un tad manis pec lai pilna arena ir ar brivbiletem lai tik skoleni ar kko aktivu nodarbojas jau no mazam klasitem utt!tas tikai butu pozitivi!
Slēpts komentārs: knaible

  +9 [+] [-]

, 2008-10-23 14:04, pirms 16 gadiem
Kur tas viss bija pirms gadiem 3?

  +2 [+] [-]

, 2008-10-23 14:05, pirms 16 gadiem
knaible rakstīja: Butautam jau nu latvijas jaunatnes basketbola attīstība gan ir pie vienas vietas.
Butauts laikam to atbalsta tada limeni...jaa ta ir laba ideja un kapec mums LT tautai no tas nemacities
Slēpts komentārs: polārlācēns
Slēpts komentārs: Maarcha

  +6 [+] [-]

, 2008-10-23 14:08, pirms 16 gadiem
polārlācēns rakstīja: Kapec tiesi 3?

Lieliska ideja!
Vins laikam domaja laikam ,kad mācījās vēl pamatskolā vai kaut ka tml!
Man tas pats!

  +4 [+] [-]

, 2008-10-23 14:09, pirms 16 gadiem
polārlācēns rakstīja: Kapec tiesi 3?

Lieliska ideja!
Tad es arī varētu spēlēt

  +6 [+] [-]

, 2008-10-23 14:10, pirms 16 gadiem
Prieks par šīm ASK kluba aktivitātēm! Arī iepriekšējās sezonās bija skolu, bērnunamu apmeklējumi, akcijas! Un šis ar labs pasāciens, lai izdodas!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-23 14:20, pirms 16 gadiem
Aaa videnes ar var spēlēt!

  +4 [+] [-]

, 2008-10-23 14:44, pirms 16 gadiem
Kaut uz maniem laukiem atbrauktū!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-23 15:20, pirms 16 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Kas jums traucēja toreiz spēlēt?
Kad es mācījos skolā, mēs paši bieži organizējām visādus turnīrus, negaidot norādes "no augšas".
Paši runājām ar direktoru, ar skolotāju, lai mums iedod brīvu laiku nedēļas vidū vakaros, un dažreiz arī sestdien vai svētdien no rīta... Rīkojām gan basketbola, gan futbola turnīriņus.
Protams, tagad skolnieki jau kļuvuši tik kūtri, ka bez īpašas mudināšanas nemaz neko arī nevēlas darīt.
Tieši tā! Arī mēs 10tie taisījam "gadsimta macus" pret 12tajiem, zīmejām plakātus, un zāle bija pilna. bet tas bija sen...

  +1 [+] [-]

, 2008-10-23 15:42, pirms 16 gadiem
Lai gan fanoju par Baronu bet nu par šādiem gājieniem jāuzteic ASK vadībai par atbalstu jaunajiem talantiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-23 16:31, pirms 16 gadiem
Lietuvā šādi turnīri ir ierasta lieta, turklāt pie mums katrā brīvā vietā ir basketbola laukums un grozs. Esmu ievērojis, ka āra laukumu kļuvis vairāk arī Latvijā, turklāt tajos vienmēr kāds spēlē.

Tajā skaitā arī es!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-23 18:19, pirms 16 gadiem
Domāju, ka šādi turnīri starp klasēm notiek arī tagad, tikai tas atkarīgs no sporta stundu pasniedzēja/iem. Ja viņš ir fanāts, tad arī tas tiek darīts. Manā skolā vismaz šādi turnīri bija, gan basketbolā, gan futbolā, gan volejbolā. Šādos turnīros arī pasniedzējiem vieglāk novērtēt , uz ko katrs spējīgs. Un pēc tam arī ir vieglāk atlasīt spēlētājus skolas izlasei.

  -2 [+] [-]

, 2008-10-23 18:29, pirms 16 gadiem
Jūs nu gan esat dīvaini! Tiešām
Tad kad Barons deva extra kartes, un ģimenes varēja nākt skat''ities labu basketbolu par velti, tad redz barons sliktie bija!
A tagad paši visiem sīkajiem izdalīs kartes! Un, protams, tagad ASK ir kruti! kaut ko tik unikālu izdomājuši! Jāsaka diezgan nožēlojama jūsu atieksme!

  +2 [+] [-]

, 2008-10-23 19:41, pirms 16 gadiem
sasperjods rakstīja: ...lai traumētu jaunos censoņus, kur viņi redzētu, ka tāpat labākajā komandā (barons pamatoti nepiekrīt), spēlē tikai ārzemnieki un LAT spēlētāji iemet 7 punktus no 70 (skat spēli Šolē)
protams, vienmeer atrodas seit kaads tizls tiinis, kurs piemet reaali debiilus komentus..izlasi veelreiz, ko uzrakstiiji un padomaa...kaadaa intelektuaalajaa bedree dziivo!!!!