Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Minesota izrāda interesei par Mejo draftēšanu

Juris Miņins
Juris Miņins

Minesota izrāda interesei par Mejo draftēšanu
O. Džei. Mejo
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubs Minesotas "Timberwolves", pēc individuāliem treniņiem un pārrunām ar jauno un talantīgo basketbolisu O. Džei Mejo, ir nolēmusi izskatīt spēlētāja kandidatūru kā komandas pirmo izvēli šī gada draftā.

Pēc tam kā spēlētājs bija pabeidzis individuālos treniņus, lai atrādītos Minesotas "Timberwolves" un vēl četrām citām NBA vienībām, Minesotas kluba vadība veica stundu garu intervija ar O. Džei Mejo un atzinās, ka ir patīkami pārsteigta.

Galvenā sarunu tēma bija par incidentu, kurā O. Džei Mejo, jeb Ovintons Džantonijs Mejo, bija iesaistīts, jo būdams universitātes spēlētājs, viņš nelikumīgi nolīga sev aģentu.

"Esmu patiešām pārsteigts par to kāda personība viņš ir", sacīja "Timberwolves" ģenerālmenedžeris Džims Staks, "Viņš apzinās, ka katrā dzīves situācijā ir jābūt atbildīgam par saviem darbiem. Viņš nebija neobijies un teica, ka nenožēlo savu rīcību. O. Džei izstaroja pārliecību par sevi. Es gandrīz pilnībā uzķēros."

Mejo, kuram šī gada novembrī paliks 21 gads, pēc vairāku ekspertu domām, ir krietni nobriedušāks par saviem gadiem un tāpat pie viņa plusiem tiek minēta spēja spēlēt abās aizsargu pozīcijās, tāpat kā cits minesotiešu komandas spēlētājs Rendijs Fojs.

Minesotas kluba vadība atklāj, ka vēl nav galīgi izlēmusi, kuru spēlētāju viņi ņems savā sistēmā, taču atzīmē, ka Mejo nav vienīgais kandidāts, jo ir vēl četri spēlētāji, kurus komanda gribētu izskatīt.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-06-23 01:19, pirms 16 gadiem
dzeks biki lidziigs DZORDANAM :/
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-06-23 14:05, pirms 16 gadiem
Nu un ka vinjiem ir 3 PG? Pasham Mejo labaak patiik speleeet par SG un daudzi NBA eksperti vinjam atveel lielu naakotni, speeleejot tieshi 2. numura poziicijaa. vinsh speej lieliski izveidot sev metiena poziicijas un protams realizeeet taas. vajadziibas gadiijumaa neslikti vada saspeeli. ljoti nobriedis speleeetaajs prieksh saviem gadiem. buuus all star kalibra speeleetaajs, no doubt.

     [+] [-]

, 2008-06-24 17:53, pirms 16 gadiem
es-par-BKV rakstīja: dzeks biki lidziigs DZORDANAM :/



tikai ar vairak matiem...