Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Turcijā zināmi finālisti

Turcijā zināmi finālisti
"Fenerbahce" saspēles vadītājs
Vils Solomons
Foto: AFP

Ir noskaidroti Turcijas basketbola līgas fināla dalībnieki. Par Turcijas čempiontitulu cīnīsies Stambulas "Fenerbahce" un Ankāras "Turk Telecom", kas pusfinālā sīvā cīņā pārspēja "Besiktas".

Trešdien Turcijas līgas pusfinālā, kas ritēja līdz vienas komandas divām uzvarām, sērijas trešajā spēlē tikās Stambulas "Besiktas" un Ankāras "Turk Telecom". Pārāki bija "Turk Telecom", kas guva uzvaru ar 75:71. Pusfinālu ar uzvaru (77:87) atklāja šosezon Latvijā redzētais "Besiktas" klubs, bet nākamajās divās spēlēs triumfēja "Turk Telecom". Otrajā spēlē "Turk Telecom" uzvarēja ar 79:74, bet izšķirošajā trešajā mačā, kas notika trešdien, ar 75:71. Lielisks šajā sērijā bija "Turk Telecom" saspēles vadītājs Halids El-Amins, kurš vidēji sērijā guva 19 punktus.

Otrā pusfināla sērijā ar 2:0 uzvarēja Stambulas "Fenerbahce", kas divās spēlēs pieveica (76:65 un 82:75) Stamublas "Efes Pilsen". Turcijas finālsērija sāksies svētdien, kad "Fenerbahce" savā laukumā uzņems "Turk Telekom".

Izmantotie resursi:
eurobasket.com