Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Butauts: "Novēlu Kurtinaitim ar "Khimki" uzvaru Eiropas kausā" (+video)

Butauts: "Novēlu Kurtinaitim ar "Khimki" uzvaru Eiropas kausā" (+video)
Rims Kurtinaitis
Foto: bckhimki.ru

Pēc šodienas ULEB Eiropas kausa spēles, kurā Krievijas basketbola klubs Maskavas apgabala "Khimki" savā laukumā ar 90:70 pārspēja Rīgas VEF, uzvarētāju komandas galvenais treneris Rims Kurtinaitis pretiniekiem novēlēja iekļūšanu nākamajā kārtā, bet Ramūns Butauts - "Khimki" triumfu visā turnīrā.

""Khimki" ir ļoti spēcīga komanda, viņi nospēlēja labāk par mums. Pirmajā puslaikā vēl spējām pieturēties mūsu plānam, bet trešajā ceturtdaļā pretinieks vienkārši iznīcināja mūsu spēli," pēc piedzīvotā zaudējuma sacīja "VEF Rīga" galvenais treneris Ramūns Butauts. "Domāju, ka "Khimki" ir galvenie pretinieki uzvarai šajā turnīrā un to arī novēlu savam draugam Rimam Kurtinaitim," čempiontitulu otrajā prestižākajā Eiropas klubu basketbola turnīrā "Khimki" komandai novēlēja Butauts.

Maskavas reģiona komandas galvenais treneris Rims Kurtinaitis pēc spēles bija apmierināts ar savu padoto iespēto. "Gribētu apsveikt savus spēlētājus ar gūto uzvaru. Šodien spēlējām ātri, gudri un domāju, ka skatītājiem patika spēle. VEF ir ambicioza komanda un gribētu, lai šī Latvijas vienība iekļūtu nākamajā kārtā. Šī ir jau otrā spēle pēc kārtas, kurā izspēlēties dabū visi mūsu spēlētāji. Sezona ir tikko kā sākusies, tāpēc mums jādomā uz priekšu un nevajag pārslogot līderus," kā pozitīvo pārliecinošajā panākumā minēja Kurtinaitis.

"Spēlei gatavojāmies ļoti nopietni, tāpēc tā izvērtās veiksmīgi. VEF ir ļoti laba komanda, kam patīk ātrie uzbrukumi un tā laiku pa laikam uzbrūk ļoti asi. Pirmās divas ceturtdaļas bija ļoti līdzīgas, bet pēc pārtraukuma spējām tikt galā ar pretiniekiem. Domāju, ka izjutām spēli labāk. Mūsu galvenais uzdevums bija apturēt ātros VEF izrāvienus, spēlēt "pick and roll" un bijām veiksmīgi," tā par spēli izteicās "Khimki" centrs Aleksejs Žukaņenko.

Otrā B grupas spēlē Grieķijā Saloniku PAOK izmantoja sava laukuma priekšrocības un pieveica Francijas klubu "Cholet Basket" ar 74:62. Nākamajā nedēļā Eiropas kausa B grupas spēlēs "Khimki" viesosies Grieķijā pie Saloniku PAOK, bet Francijas klubs Šolēt "Cholet Basket" izbraukumā tiksies ar "VEF Rīga".

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to Eurocup

 +10 [+] [-]

, 2011-11-22 21:17, pirms 13 gadiem
Nu tas ir piz*ec šitā pateikt!

Saprotu, ka abi ir no LT un čomi, taču, ja vēl ir jāspēlē ar viņiem eirokausos, šis ziņojums diskreditē Butauta darbības spēļu laikā! Interešu konflikts!

 +10 [+] [-]

, 2011-11-22 21:20, pirms 13 gadiem
kaadaa sakaraa noveeleet uzvareet kausaa citiem, ja veel pats par to ciinies un nekas nav zaudeets????

  +5 [+] [-]

, 2011-11-22 21:24, pirms 13 gadiem
Nesaprotu,tiesam,ka ta var pateikt, saprotu,ka reali tas nav VEFAM panemt, bet nu tiesam psc...

  +4 [+] [-]

, 2011-11-22 21:26, pirms 13 gadiem
es novēlu VEFam uzvarēt!
un kā var treneris tā pateikt? jau met plinti krūmos? par ko tad tagad cīnīsies eirokausā, ja ne par uzvaru?

  -1 [+] [-]

, 2011-11-22 21:57, pirms 13 gadiem
Nu vnk kaitina vadības nekompetence Lūdzu, Periju sūtiet uz mājām un veltiet skarbākus vārdus Rimasam ! Tāda aizsardzība nevar būt. Bet var būt tādas ir vienkārši spēlētāju prasmes aizsardzībā ?

     [+] [-]

, 2011-11-22 21:59, pirms 13 gadiem
Novēlēt viens otram var da jeb ko tikai šajā gadījumā vēl ir par to jācinās!! Es neredzu pamatu satraukumam

     [+] [-]

, 2011-11-22 22:24, pirms 13 gadiem
Lieliski! PAOK šodien apspēlēja Cholet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-23 01:36, pirms 13 gadiem
par ko satraucamies?Rimas un Butauts kā parasti draugi novēlēja viens otram veiksmi,tas tāpat kā pirms spēles viens otram novēl veiksmīgu spēli,lai gan prātā domā kaut tev nepaveiktos,nu ir tak jāsaprot savstrarpēja pieklājība

     [+] [-]

, 2011-11-23 21:25, pirms 13 gadiem
Kurtinaitis: ''Novēlu Butautam ar VEFu uzvaru VTB līgā''.