Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Zvirgzdiņš: "Ieguldīts pamatīgs darbs!"

Sagatavošanās posmā pirms gaidāmā Eiropas čempionāta (EČ) ieguldīts pamatīgs darbs, tādēļ EČ finālturnīrā Latvijas sieviešu basketbola izlases galvenais treneris Ainars Zvirgzdiņš cer ieraudzīt šī darba augļus.

"Visu to, ko apstākļu un spēlētāju resursi ļāva izdarīt, esam izdarījuši. Ir ieguldīts pamatīgs darbs, un es ceru, ka būtu jābūt atdevei. Pirmās trīs spēles parādīs, uz ko esam gatavi čempionātā," laikrakstā "Diena" sestdien citēts Zvirgzdiņš.

Latvijas sieviešu izlase piektdien aizvadīja pēdējo treniņu dzimtenē, bet jau sestdien dosies uz Itālijas mazpilsētu Vasto, kur pirmdien aizvadīs čempionāta pirmo spēli pret Turciju. Tiesa gan, treniņā nav izticis bez nepatīkama starpgadījuma - nelielu traumu guvusi saspēles vadītāja Zane Eglīte, kura pārsitusi pieri, taču visticamāk šis savainojums nebūs nopietns. "Cerams, ka Zane pirmdien varēs spēlēt. Bez viņas pret turcietēm būs ļoti grūti," atzina Zvirgzdiņš.

Izmantotie resursi:
Diena
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-22 06:38, pirms 17 gadiem
Vislabāko veiksmi mūsu Latvijas sieviešu izlases komandai EČ Itālijā!!!

  -2 [+] [-]

, 2007-09-22 09:27, pirms 17 gadiem
ar savu darbu vari nelielīties ,ja neizkļūsi no grupas viss tavs lielais darbs visiem būs zem astes.Domā ka veči neteica ka ar visiem 9 treneriem nav ieguldīts liels darbs,bet izrādās ka tā bij tikai tukša muldēšana un ne ko viņi tur nav darījuši,jo mums jau ir vajadzīgs rezultāts a neviss smags darbs treniņos.

     [+] [-]

, 2007-09-22 10:02, pirms 17 gadiem
un ka tu doma sasniegt rezultatu nestradajot treninos, mos skatoties tv un edot cipsus ka tu ?

     [+] [-]

, 2007-09-22 11:24, pirms 17 gadiem
nu jā, grupa jāpārvar! labi ka TV6 rādīs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja