Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Koponens tomēr cer palīdzēt Somijai EČ kvalifikācijā

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Koponens tomēr cer palīdzēt Somijai EČ kvalifikācijā
Peteri Koponens (11.)
Foto: fibaeurope.com

Boloņas "Virtus" aizsargs Peteri Koponens vēl cer palīdzēt Somijas izlasei 2011. gada Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas turnīrā, lai arī joprojām cieš no kājas savainojuma.

22 gadus vecais Koponens guva kājas traumu sava kluba spēlē aprīlī, un kopš tā brīža ir izgājis intensīvu rehabilitācijas procesu. Pēc ārstu domām, saspēles vadītājs jau ir tuvu, lai būtu atveseļojies pilnībā. Somijai kvalifikācijas turnīrs sākas 5. augustā ar spēli pret Melnkalni, bet ir skaidrs, ka, lai Koponens būtu gatavs doties laukumā, viņam būs jāspēj aizvadīt arī kaut viena pārbaudes spēle. Pagaidām viņš cer, ka spēs doties līdzi komandai uz Lietuvu, kur tā aizvadīs pārbaudes spēles vēl šī mēneša beigās.

Tikmēr cits somu spēlētājs Kimo Murinens ir atguvies no trūces operācijas, un pavisam noteikti būs gatavs palīdzēt savai izlasei. Viņš pievienosies komandai jau uz pirmajām pārbaudes spēlēm, kuras Somija aizvadīs ar Lielbritāniju un Kanādu šajā nedēļas nogalē.

Somija ir vienā kvalifikācijas grupā ar Itāliju, Melnkalni, Izraēlu un Latviju.

Izmantotie resursi:
FIBA Europe

  -3 [+] [-]

, 2010-07-22 22:23, pirms 14 gadiem
Es nesaprotu , kur mūsu pretiniekiem ir tāds iekšējais ES ? Kur ir tāds Biedram , Šķēlei , brāļiem utt... vienreiz būtu atnākuši un parādījuši , kā basketbols jāspēlē. Ticiet man, ja viņi spēlētu ar sirdi, viņi varētu pat ZELTU izkapāt... tikai jāspēlē... bet mīkstie sēž mājās...

     [+] [-]

, 2010-07-23 00:33, pirms 14 gadiem
Ja pareizi atceros savulaik pirmajā kārtā NBA draftā šo čali paņēma. Portlendai vēl pieder tiesības uz viņu.