Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Dengs varēs palīdzēt Lielbritānijai

Dengs varēs palīdzēt Lielbritānijai
Luols Dengs (pa vidu)
Foto: Scanpix Sweden

Labas ziņas saņēmusi Lielbritānijas vīriešu basketbola izlase, kurai šovasar Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā varēs palīdzēt Čikāgas "Bulls" uzbrucējs Luols Dengs.

Iepriekš neskaidrību par Denga iespējamo spēlēšanu izlasē radīja spēlētāja apdrošināšana, taču tagad viss vajadzīgais ir nokārtots. Jau šodien Dengs pievienojās Lielbritānijas izlasei, kas aktīvi gatavojas Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm. "Paies vēl kāda nedēļa līdz sasniegšu optimālo formu, jo pirms tam kādu laiku biju Āfrikā," norādīja Dengs.

2008. gada vasarā Dengs parakstīja 80 miljonu ASV dolāru vērtu līgumu ar Čikāgas "Bulls", un gandrīz katru vasaru bijušas aizkavēšanās ar tā apdrošināšanu. 25 gadus vecais basketbolists pagājušogad nebija Lielbritānijas izlases sastāvā Eiropas čempionātā, jo bija guvis kājas savainojumu, bet šogad ir pilnībā gatavs. Šogad par vietu nākamā gada Eiropas čempionātā briti cīnīsies ar Ungāriju, Maķedoniju, Bosniju un Hercegovinu, kā arī Ukrainu.

Līdz ar Denga iesaistīšanos ievērojami pieaudzis Lielbritānijas spēks, jo šogad sastāvā trūkst tādu spēlētāju kā Roberts Arčibalds, Džoels Frīlends un Bens Gordons, kurš vēl nav atlabis no aizvadītajā sezonā gūtā potītes savainojuma. Cita potenciālā zvaigzne - Pops Mensā-Bonsū - izlasei pievienosies piektdien.

Izmantotie resursi:
Telegraph.co.uk: news, business, sport, the...
FIBA Europe

     [+] [-]

, 2010-07-22 18:39, pirms 14 gadiem
kruta

  +2 [+] [-]

, 2010-07-22 18:44, pirms 14 gadiem
Viss, briti ņems čempi !
Bet ja nopietni, tad pa lielam tas neko nemaina! Briti ir tur, kur viņi ir !

  +5 [+] [-]

, 2010-07-22 19:35, pirms 14 gadiem
sporcmen rakstīja: Viss, briti ņems čempi !
Bet ja nopietni, tad pa lielam tas neko nemaina! Briti ir tur, kur viņi ir !
Briti Olimpiaadee paraadiis kas ir britu basiitis!
Azubuke
Gordons
Dengs
Menhan-Bonsu
Archibalts
u.t.t