Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Terenss Moriss spēlēs CSKA

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Terenss Moriss spēlēs CSKA
Terenss Moriss
Foto: AP

Pērnās sezonas Krievijas Superlīgas un ULEB Eirolīgas čempioni Maskavas CSKA parakstījuši trīs gadu līgumu ar bijušo Telavivas ''Maccabi'' uzbrucēju Terensu Morisu.

Abu pušu sarunas par līguma parakstīšanu ilgušas līdz vēlam sestdienas vakaram, tomēr beigu beigās kopsaucējs tika rasts, un Moriss lika savu parakstu uz triju gadu līguma.

Pagājušosezon 207 centimetrus garais uzbrucējs Telavivas ''Maccabi'' sastāvā piedalījās 25 Eirolīgas spēlēs, caurmērā gūstot 12,4 punktus, izcīnot 8,2 bumbas zem groziem, 2,4 reizes rezultatīvi piespēlējot partneriem un 1,8 reizes bloķējot pretinieku metienus.

''Tāda kalibra spēlētājs, kāds ir Moriss, nevarēja mūs neieinteresēt. Pagājušajā sezonā viņš parādīja, cik noderīgs laukumā viņš spēj būt, un Eirolīgas ''Final Four'' laikā mēs par to pārliecinājāmies paši. Labākā aizsardzībās spēlētāja tituls un iekļūšana Eirolīgas pirmajā simboliskajā izlasē - šie apbalvojumi runā paši par sevi. Esmu ļoti priecīgs, ka tieši mēs uzvarējām cīņā par šo spēlētāju,'' kluba oficiālajā mājaslapā citēts CSKA ģenerālmenedžeris Andrejs Vatutins.

Tāpat CSKA parakstījuši trīs gadu līgumu ar Aleksandru Kaunu, kurš pērn pārstāvēja NCAA čempionvienību - Kanzasas universitāti. Piedaloties 40 spēlēs, krievs vidēji laukumā pavadītajās 17,7 minūtēs palīdzēja savai komandai ar 7,1 punktu, 3,9 bumbām zem groziem un 1,2 bloķētiem metieniem.

Jāatzīmē, ka Spānijas presē nesen izskanējusi informācija, ka Krievijas čempioni izrāda nopietnu interesi par Horvātijas izlases uzbrucēju Zoranu Planiniču un spāni Horhi Garbahosu.

Izmantotie resursi:
cskabasket.ru

  +5 [+] [-]

, 2008-06-22 13:11, pirms 16 gadiem
lielisks speletajs, gan talos var iemest, gan zem groza apakshas labi nospeeleet ! nebija ilgi jaagaida liidz Andersonu aizvietos

  -1 [+] [-]

, 2008-06-22 13:43, pirms 16 gadiem
KB rakstīja: lielisks speletajs, gan talos var iemest, gan zem groza apakshas labi nospeeleet ! nebija ilgi jaagaida liidz Andersonu aizvietos

WOW... esmu palaidis garaam ... a Kur Andersons?

  +4 [+] [-]

, 2008-06-22 13:48, pirms 16 gadiem
wolf rakstīja: WOW... esmu palaidis garaam ... a Kur Andersons?



Andersens pamet CSKA un dodas uz Spāniju

  +3 [+] [-]

, 2008-06-22 14:52, pirms 16 gadiem
danke!

  -2 [+] [-]

, 2008-06-22 15:35, pirms 16 gadiem
Pūdelis vai katram asociējas ar greznu, kustīgu rotaļlietu, kuras vieta ir uz izšūta spilvena un pie spoguļa – nu gluži kā pasaku tēlam Ferdinandam. Nereti tieši tur šis četrkājainais arī atrodams, tomēr pūdeļa sūtība nav cilvēkam kalpot tikai par apčubināmu lellīti.