Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Pārkers spēlēs Eiropas čempionātā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Pārkers spēlēs Eiropas čempionātā
Tonijs Pārkers un Ronijs Turiafs
Foto: Reuters/Scanpix

NBA kluba Sanantonio ‘’Spurs’’ saspēles vadītājs Tonijs Pārkers atklājis, ka Francija uz 2011. gada Eiropas čempionātu, kas risināsies Lietuvā, plāno sapulcēt meistarīgākos spēlētājus, lai atvieglotu cīņu par ceļazīmi uz Londonas olimpiskajām spēlēm.

‘’Ja nebūšu traumēts, piedalīšos 2011. gada Eiropas čempionātā. Ar Roniju [Turiafu] un Joakimu [Noā] jau esam savstarpēji vienojušies, ka pārstāvēsim Franciju šajā turnīrā un centīsimies izcīnīt ceļazīmi uz 2012. Gada Londonas olimpiskajām spēlēm,’’ ASV medijos citēts Sanantonio ‘’Spurs’’ saspēles vadītājs Tonijs Pārkers.

Nesen aizvadītajā 2010. gada pasaules čempionātā Vensāna Kolē trenētā Francijas valstsvienība izcīnīja 13 vietu. Pēdējā izlases modelī spēlēja tikai trīs NBA basketbolisti (Boriss Diāvs, Nikolā Batums, Ians Mahinmi), bet potenciāls francūžiem ir milzīgs, jo plānots, ka kandidātu sarakstā uz 2011. gada Eiropas čempionātu tiks iekļauti arī Mikaels Pietruss un Rodrigs Bobuā.

2010. gada NBA izslēgšanas spēlēs 28 gadus vecais un 188 centimetrus garais Tonijs Pārkers ‘’Spurs’’ sastāvā vidēji atzīmējās ar 17,3 punktiem, 5,4 rezultatīvām piespēlēm un 3,8 atlēkušajām bumbām.

Izmantotie resursi:
Associated Press

     [+] [-]

, 2010-09-20 19:25, pirms 14 gadiem
Mums skatītājājiem tas nāks tik pa pabu.