Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Žalgiris" zaudē Itālijā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Žalgiris" zaudē Itālijā
Pauļus Jankūns
Foto: www.infobasket.lt

Gaidāmajai sezonai turpina gatavoties Lietuvas spēcīgākais basketbola klubs Kauņas "Žalgiris", kas pašlaik atrodas Itālijā un mačā ar ''Eldo Caserta'' klubu piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 80:84.

Spēles sākums sekmīgāks padevās lietuviešiem, kuri jau pašā mača sākumā izvirzījās vadībā ar 7:4 un pēc pirmās ceturtdaļas atradās vadībā ar diviem punktiem - 22:20. Otrajā ceturtdaļā Kauņas klubam dažbrīd izdevās palielināt savu pārsvaru līdz deviņiem punktiem, tomēr, pateicoties Giljermo Diaza pūlēm, "Eldo" izdevās samazināt pretinieku pārsvaru līdz trim ačiem. Ejot lielajā pārtraukumā, rezultāts uz tablo vēstīja 41:38 par labu "Žalgirim".

Lielais pārtraukums par labu nāca itāļiem, kuri trešajā ceturtdaļā pilnībā likvidēja pretinieku pārsvaru (24:17) un pārņēma iniciatīvu savās rokās. Pirms izšķirošās ceturtdaļas mūsu kaimiņzemes pārstāvji jau iedzinēju lomā - 58:62. Uzņēmuši labu ritmu, itāļi turpināja iesākto un neļāva lietuviešiem atspēlēties. Spēles beigu rezultāts - 84:80 par labu ''Eldo Caserta".

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Giljermo Diazs. "Žalgiris" rindās saturīgu sniegumu laukumā demonstrēja Lorens Vudss (13p. + 11 atl.b.), Mants Kalnietis (12p.) un Pauļus Jankūns (11p.).

Izmantotie resursi:
krepsinis.net

     [+] [-]

, 2008-09-20 18:40, pirms 16 gadiem
nekas, sezonas laikaa kljuudas nepieljaus un buus vieni no euroliigas favoriitiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-09-20 21:38, pirms 16 gadiem
BALTIJAA LABAAKIE ŽALGIRIS