Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārtiņš Sīlis

Foto: Liepāja pieveic studentes

Latvijas Sieviešu basketbola līgā pie otrās uzvaras saspringtā spēlē izdevies tikt Liepājai, kas Liepājas Olimpiskajā centrā ar 69:64 pārspēja "Latvijas Universitāti". Foto: Mārtiņš Sīlis.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-10-20 14:49, pirms 13 gadiem
Skaista sieviete!
Tairons Lū. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

''Clippers'' uz piecām sezonām pagarina līgumu ar galveno stratēģi Lū

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Losandželosas ''Clippers'' uz vairākām sezonām pagarinājusi līgumu ar galveno treneri Taironu Lū, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kevins Gārnets pēc iekļaušanas starp basketbola Slavas zāles kandidātiem. Foto: EPA/Scanpix

Bijušais ķelts Gārnets: “Bostona nav vainīga, ka pretinieki krīt kā mušas”

Kādreizējais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas “Celtics” spēlētājs Kevins Gārnets podkāstā “All The Smoke” aizstāvēja Bostonas “Celtics”, sakot, ka tā nav vainīga, ka citu komandu spēlētāji iedzīvojas savainojumos.
Luka Banki. Foto: Virtus Bologna
8

Medijs: ''Baskonia'' varētu mēģināt piesaistīt Banki vakantajā trenera vietā

Boloņā bāzētais medijs ''Repubblica'' ziņo, ka Spānijas ACB klubs ''Baskonia'' šajā starpsezonā atkārtoti varētu mēģināt piesaistīt Latvijas izlases un ''Virtus'' galveno treneri Luku Banki. Kluba trenera vieta kļuva vakanta pēc tam, kad netika turpināta sadarbība ar Duško Ivanoviču.