Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Kroufords atgriežas

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Basketbola tiesnesis Džoijs Kroufords, kurš aprīlī tika izslēgts no NBA uz pieciem mēnešiem, atgriežas darbā un turpinās pildīt savus tiešos pienākumus - NBA spēļu tiesāšanu.

Kroufordu atpakaļ darbā pieņēma NBA komisārs Deivids Stērns, kurš 17. aprīlī pieņēma lēmumu diskvalificēt Kroufordu un neatļaut viņam tiesāt NBA mačus turpmākos piecus mēnešus.

15. aprīļa mačā starp Dalasas ''Mavericks'' un Sanantonio ''Spurs'' pieredzējušais tiesnesis izraidīja ''Spurs'' līderi Timu Dankanu no zāles, kurš saņēma divas tehniskās piezīmes. Otro tehnisko piezīmi Dankans saņēma, kad atradās uz soliņa un sāka skaļi smieties.

''Viņš uz mani paskatījās un sacīja - vai tu vēlies kauties? Labi, mēs to varam darīt, bet es nesaprotu, kāpēc viņš ar mani spēles vidū vēlas kauties,'' pēc 15. aprīļa mača izteicās Tims Dankans.

Izmantotie resursi:
www.espn.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-19 19:18, pirms 17 gadiem
toreiz skatijos to speli tiesi un vnk pats smejos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-20 22:21, pirms 17 gadiem
Šitais ir dīvains čalis