Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Noslēgusies NBA Lasvegasas Vasaras līga

Noslēgusies NBA Lasvegasas Vasaras līga
Gerijs Nīls (ar bumbu)
Foto: ACB

Aizvadītajā naktī noslēgusies Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) Lasvegasas Vasaras līga, kas bija norisinājusies iepriekšējās desmit dienas. Tikai divām komandas visās spēles guva uzvaras.

Vasaras līgas pēdējā dienā tika aizvadītas sešas spēles. Punkts šīgada spēlēm Lasvegasā tika pielikts ar uzvaras nesošo trīspunktnieku no D-Līgas spēlētājiem veidotā izlasē, kas ar 79:78 pārspēja Losandželosas "Clippers" basketbolistus. Uzvaras nesošā metien autors Marks Tindeils guva 19 punktus, bet "Clippers" sastāvā šīgada drafta izvēlei ar 8. numuru Al-Farū Aminu 21 punkts.

Citā spēlē piekto uzvaru piecās spēlēs guva Sanantonio "Spurs", kas ar 78:64 pārspēja Memfisas "Grizzlies". Sanantonio komandas rindās 25 punkti Gerijam Nīlam, kurš aizvadītajā sezonā Trevīzo "Benetton" sastāvā bija vienu spēli redzams Rīgā, bet Memfisai ar 14 punktiem atzīmējās Demare Kerols.

Otra komanda, kas Lasvegasā spēlēja tikai ar uzvarām bija Toronto "Raptors", kam piecas uzvaras piecās spēlēs. Pārējie svētdienas spēļu rezultāti Lasvegasā skatāmi šeit.

Izmantotie resursi:
nba.com: NBA.COM - Where amazing happens.

  +2 [+] [-]

, 2010-07-19 09:51, pirms 14 gadiem
Mans top 3 ir Vols,Kouzins,un Monro(te var likt arī Dominiku Džonsu),kas parādīja sevi vislabāk no rokijiem...

  -1 [+] [-]

, 2010-07-19 10:23, pirms 14 gadiem
Kouzins??? Pēdējaās spēlēs field goal tāds galīgi nekāds, bet cīnās baigi labi. McGee baigi labi sevi parādīja

  +3 [+] [-]

, 2010-07-19 11:54, pirms 14 gadiem
Vynilz rakstīja: Mans top 3 ir Vols,Kouzins,un Monro(te var likt arī Dominiku Džonsu),kas parādīja sevi vislabāk no rokijiem...
Efedžuku!