Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Blats var kļūt par "Maccabi" treneri

Blats var kļūt par "Maccabi" treneri
Deivids Blats
Foto: AFP

Krievijas basketbola izlases stratēģis Deivids Blats ir reālākā kandidatūra uz Telavivas "Maccabi" galvenā trenera amata vietu, ziņo Izraēlas plašsaziņas līdzekļi.

Blats par "Maccabi" galveno treneri varētu kļūt jau no nākamās sezonas.
Kā vēsta Izraēlas plašsaziņas līdzekļi, atteikuma gadījumā "Maccabi" varētu vērsties pie cita izraēļu speciālista – Šarona Drukera.

Ja Blats, kuram ir gan ASV, gan Izraēlas pilsonība tiks apstiprināts par "Maccabi" vadītāju, tā, pēc piecu gadu pārtraukuma, viņam būs atgriešanās šajā klubā.

No 2000.gada Blats divas sezonas bija Pini Geršona palīgs līdz divus gadus vēlāk tika apstiprināts par "Maccabi" galveno treneri. Nostrādājis divas sezonas kā galvenais treneris, klubā atgriezās Geršons un Blats atkal kļuva par viņa palīgu.

Šo sezonu Blats uzsāka kā Stambulas "Efes Pilsen" kluba galvenais treneris, bet 6.aprilī pēc abpusējas vienošanās šo amatu pameta.

Izmantotie resursi:
championat.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja