Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Blūms un K. Valters sāks cīņu par Karaļa kausu

Blūms un K. Valters sāks cīņu par Karaļa kausu
Jānis Blūms
Foto: Aitor Arrizabalaga

Šodien spēles Spānijas Karaļa kausa izcīņā jeb "Copa Del Rey" uzsāks Latvijas basketbolisti Jānis Blūms un Kristaps Valters. Vakardien tika aizvadīti pirmie divi ceturtdaļfināli, bet šodien spēlēs atlikušie divi pāri.

Pirmais laukumā šovakar izies Jānis Blūms, kura pārstāvētais "Bilbao Basket" tiksies ar Vitorijas "Caja Laboral". Bilbao klubam, kas šogad rīko "Copa Del Rey" turnīru, gaidāms grūts pārbaudījums. Spānijas ACB līgas turnīra tabulā "Caja Laboral" pašreiz ieņem otro vietu ar 19 uzvarām 22 spēlēs. Abas komandas šosezon jau paspējušas aizvadīt divas spēles vietējā čempionātā un abas reizes uzvaras guva "Caja Laboral". Taču par labu Bilbao būs nedaudz vairāk kā 12 tūkstošu skatītāju atbalsts, kas sagaidāmi "Bizkaia Arena". Spēles sākums gaidāms 20:30 pēc Latvijas laika.

Pēc Blūma spēles laukumā dosies Kristapa Valtera pārstāvētais Badalonas "DKV Joventut", kam gaidāms arī ļoti nopietns pretinieks - Madrides "Real". Iepriekšējās divās spēlēs "Real" komanda piedzīvojusi zaudējumus, turklāt pēdējā no tām tika zaudēts "Bilbao Basket" ar 80:87, kas Madrides basketbolistiem devis papildus motivāciju. Pirms došanās uz Bilbao komandai veiksmi novēlējis arī "Real" futbola komandas spēlētājs Rauls. Šī spēle sāksies 22:50 pēc Latvijas laika.

Vakardien jau notika divas spēles, kurās noskaidrojās viens pusfināla pāris. Pirmajā ceturtdaļfinālā Valensijas "Power Electronics" ar 75:73 pārspēja Madrides "Estudiantes", bet otrā spēlē Barselonas "Regal Barcelona" ar 77:72 pieveica Seviļas "Cajasol". Tā kā vienā pusfinālā spēlēs Valensija-Barselona, bet otrs pāris noskaidrosies šovakar. Abas šodienas spēles būs iespējams vērot video tiešraidēs ACB līgas mājaslapā.

Izmantotie resursi:
acb.com

  +5 [+] [-]

, 2010-02-19 17:21, pirms 14 gadiem
Par Blūmu!!
Slēpts komentārs: ar4iks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-19 18:06, pirms 14 gadiem
virsraksts nu ...slikti paliek....šausmīgie komandu līderi...ha-ha..
es saprastu ,ja rakstītu kobe bryant sāk cīņu par NBA kausu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-19 19:13, pirms 14 gadiem
mister_negative(ecb) rakstīja: un ja būtu rakstīts krišjānis kļaviņs ar savu komandu sāk cīņu par latvijas kausu,tad tu noteikti slapinātu tastatūrā ne??
nu tu pats pareizi uzrakstiji....AR SAVU KOMANDU..!!!! bet tu jau to tāpat nesapratīsi...ej nu pikoties puišel...
nemaisies onkuļiem pa kājām