Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Odens cer atgriezties šosezon

Odens cer atgriezties šosezon
Portlendas "Trail Blazers" centrs Gregs Odens
Foto: AP/AFP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Portlendas "Trail Blazers" centrs Gregs Odens cer atgriezties laukumā jau šosezon. Protams, tas notiktu tikai pašā sezonas beigu daļā.

Par spīti ārstu prognozēm, ka Gregam Odenam nāksies izlaist atlikušo sezonas daļu, pats basketbolists paudis cerību atgriezties laukumā ātrāk. "Vienkārši gribu atgriezties. Viņi saka, ka esmu ārā uz visu sezonu, bet mans plāns ir kārtīgi strādāt, jo nekad nevari zināt. Ceru, ka izdosies apsteigt prognozes un varēšu atgriezties gada beigās," sacīja Odens.

Interesanti, ka laikā, kad Odens atveseļojas, viņa aģenti Bils Dafijs un Maiks Konlijs (Memfisas "Grizzlies" saspēles vadītāja Maika Konlija juniora tēvs) plāno veikt detalizētu izpēti, ar mērķi noskaidrot Odena savainojumu rašanos. Pēdējā laikā Odenam bijušas vairākas traumas, tāpēc plānots izpētīt spēlētāja fizioloģiju.

Šosezon 21 gadu vecais Odens aizvadīja 21 spēli, vidēji gūstot 11,1 punktu, izcīnot 8,5 atlēkušās bumbas un bloķējot 2,3 pretinieku metienus.

Izmantotie resursi:
sportsillustrated.cnn.com

  +3 [+] [-]

, 2009-12-18 17:30, pirms 14 gadiem
Nu es arī ceru,ka vēl paspēs atgriezties.

  +1 [+] [-]

, 2009-12-18 21:53, pirms 14 gadiem
Nu jā skumji , 21 gads un tik daudz traumas
ja nebūtu traumas , kas zin kas būtu ar Portlendu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-12-20 13:51, pirms 14 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: noteikti uz PO bus vesels,jo vins ir vajadzigs Jail Blazzers komandai
Jail Blazers ēra jau diezgan pasen ka ir Portlendā beigusies..
Ja runājam par Odenu, tad nu es neticu, ka viņš vairāk par 1000 spēlēm (es teiktu pat 800) nospēlēs šajā līgā - pārāk tomēr viņš izskatās fiziski novecojis savam vecumam, kaut gan nekad nevar zināt - tiktu viņš, pieņemsim, Suns fizioterapeitu (paskatieties, ko viņi ar Hilu un Šaku dara/darīja, turklāt Nešs arī skrien apkārt kā divdesmitgadnieks..) vai MJ fiziskās sagatavotības trenera rokās, viss vēl varētu mainīties, tiesa, vispirms tam ir jānotiek, un tikai pēc tam mēs varētu runāt..