Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Liepājas basketbola komandas iepazīstinās ar saviem mērķiem

Jānis Pārums

Ceturtdien, 19. septembrī, Liepājas Olimpiskā centra Liepu zālē pulksten 12:00 basketbola klubs “Liepāja/Triobet” un Liepājas sieviešu basketbola komanda aizvadīs atklāto preses konferenci, kur ikvienam interesantam būs iespējams iepazīties ar Liepājas komandas nodomiem un mērķiem šajā sezonā.

Līdzīgi kā iepriekšējā gadā, arī šajā sezonā Liepājas vīriešu basketbola komandas ģenerālsponsors būs viens no lielākajiem vietējiem sporta totalizatoriem “Triobet” un komandas nosaukums būs tāds pats – “Liepāja/Triobet”.

Ikvienam interesantam būs iespējams uzdot sev interesējošos jautājumus gan par komandas mērķiem, gan esošajiem spēlētājiem ne tikai kluba direktoram Arturam Košeļevam, bet arī komandas galvenajam trenerim Uvim Helmanim, kuram šī būs pirmā oficiālā atrādīšanās medijiem galvenā trenera amatā.

Tāpat savus mērķus atklās Liepājas sieviešu basketbola komandas galvenais treneris Armands Misus. Atšķirībā no vīriešu komandas, sievietēm šajā sezonā būs jauns komandas ģenerālsponsors, kurš oficāli tiks prezentēts preses konferencē.

Konferences laikā svinīgi tiks prezentētas arī jaunās spēļu formas gan vīriešu, gan sieviešu komandām.

Turklāt, mediju klātbūtnē notiks arī līgumu parakstīšana ar ģenerālsponsoru “Triobet” un vienu no jaunajiem šīs sezonas atbalstītājiem “Pepsico”.

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Kozlovskis, LOC sporta projektu vadītājs

  +4 [+] [-]

, 2013-09-18 16:29, pirms 11 gadiem
Intersanti būtu uzzināt Helmaņa viedokli, cik viņš kā treneris ir pielicis savā attīstībā un progresā no tā brīža, kad tika atlaists no Barona? Ja nemaldos, tad visu laiku ir sēdējis kāda aizmugurē un Liepāja būs tas stūrītis, no kurienes tiks mēģināts otrs piegājiens. Nezinu, protams visu parādīs sezona, bet uz doto brīdi īpaša optimisma nav. Vēljovairāk, ja analizējam pārbaudes spēles rezultātus un sniegumu. Nemaz nerunājot par selekciju, kura pēc Galvanovska aiziešanas atkal ir iebridusi purvā.

  +2 [+] [-]

, 2013-09-18 18:06, pirms 11 gadiem
Kaut nu Liepājas dāmām izdotos..turu īkšķus