Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Kolinss var nonākt ''Spartak'' rindās

Kolinss var nonākt ''Spartak'' rindās
Dežuans Kolinss.
Foto: Scanpix

Viens no aizvadītās sezonas Kauņas ''Žalgiris'' komandas līderiem, saspēles vadītājs Dežuans Kolinss var nonākt Krievijas klubā Sanktpēterburgas ''Spartak'' - ziņo laikraksts ''Sport Express''.

Krievijas laikraksts ''Sport Express'' ziņo, ka Kauņas ''Žalgiris'' aizsargs Dežuans Kolinss ir viens no galvenajiem kandidātiem uz Sanktpēterburgas ''Spartak'' saspēles vadītāja vietu. 32 gadus vecais un 188 centimetrus garais amerikānis iepriekšējo sezonu aizvadīja ļoti veiksmīgi un pacēla savu cenu basketbola ''tirgū''.

Pirms dažām dienām ''Žalgiris'' pārstāvji atzina, ka komanda veiksmīgi tuvojas jauna līguma parakstīšanai ar Kolinsu, arī pats spēlētājs iepriekš atzina, ka labprāt atgrieztos Kauņā uz vēl vienu sezonu.

Krievijas komanda pašlaik veic pārrunas ar saspēles vadītāju Andrevu Višņevski, taču gadījumā, ja vienoties ar šo aizsargu neizdotos, krievi nešaubās, komandā nokļūtu Dežuans Kolinss.

ULEB Eirolīgā aizvadītajā sezonā Kolinss piedalījās 20 spēlēs, vidēji spēlēja 30 minūtes, guva 10,8 punktus, atdeva četras rezultatīvas piespēles, kā arī izcīnīja 1,3 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
''Sport Express''

  +1 [+] [-]

, 2008-06-18 11:55, pirms 16 gadiem
Endrjū Višņevskis nevis Andrevs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja