Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Ervelle Madridē vēl trīs sezonas

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Ervelle Madridē vēl trīs sezonas
Aksels Ervelle.
Foto: euroleague.net

Spānijas basketbola klubs Madrides ''Real'' otrdien pagarinājis līgumu uz nākamajām trim sezonām ar uzbrucēju Akselu Ervelli.

25 gadus vecais spēlētājs Madrides komandai pievienojās 2004. gadā un kopš tā laika bijis viens no komandas vilcējspēkiem, kopā ar ''Real'' izcīnot ULEB kausu un divas reizes kļūstot par Spānijas čempioniem.

''Esmu priecīgs, ka turpmākos trīs gadus spēlēšu tieši šeit, Madridē,'' sacīja 205 cm garais basketbolists. ''Es domāju, ka mums ir labākā komanda Eiropā. Iepriekš daudz tika runāts par manu nākotni, tomēr es vienmēr esmu vēlējies spēlēt ''Real''. Esmu ambiciozs cilvēks, kam jāspēlē tādā klubā kā ''Real''!''

Aizvadītajā sezonā Ervelle piedalījās 20 ULEB Eirolīgas spēlēs, katrā no tām vidēji gūstot 9,3 punktus un izcīnot 6,2 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

  -2 [+] [-]

, 2008-06-18 21:33, pirms 16 gadiem
izskatas pec tizlena, bet tads jau drosi vins nav!