Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Papalukass var pamest CSKA

Papalukass var pamest CSKA
Sims Jasaitis cīņā ar Teo Papalukasu.
Foto: AFP

Basketbola kluba Maskavas "CSKA" vadība izskata iespēju pēc šīs sezonas lauzt līgumu ar 30 gadus veco grieķu saspēles vadītāju Teodoru Papalukasu.

Kā ziņo Spānijas sporta portāls El Mundo Deportivo, neskatoties uz to, ka Papalukasu un Maskavas "CSKA" klubu vēl vieno triju gadu līgumsaistības, Krievijas un Eirolīgas čempioni, izskata iespēju lauzt līgumu un izmaksāt kompensāciju.

Tiesa nav minēts iemesls, kas Maskavas klubam varētu likt šādi rīkoties.
Pēc El Mundo Deportivo rīcībā esošās informācijas, nopietnu interesi par Papalukasa pakalpojumiem izrāda Pireju "Olympiacos", kuri piedāvā tādus pat noteikumus kā "CSKA" – 3 gadu līgumu, kuru laikā spēlētājs nopelnītu 10 miljonus eiro.

"Olympiacos" kluba vadība šādu iespēju nav ne noliegusi, ne apstiprinājusi, vien norādījusi, ka līdz pat sezonas beigām nekomentēs starpsezonas transfēru politiku.

Izmantotie resursi:
elmundodeportivo.es

  +1 [+] [-]

, 2008-05-18 19:50, pirms 16 gadiem
nu no CSKA puses tas būtu tikai prātīgi - Papalukass šosezon spēlēja tiktiešām vāji un savu milzu līgumu noteikti neatpelnīja...

pieļauju, ka CSKA neatstās arī Zisi, kura vieta gjau būs uz Khimki izīrētais un šosezon lieliski spēlējošais Ponkrašovs.. Papalukasa vietā nez ko varētu ņemt - Jasikēvicš, kāds pleimeikers no NBA?!