Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Serapins pievienojas ''Prokom Trefl''

Serapins pievienojas ''Prokom Trefl''
Simons Serapins.
Foto: Scanpix

Lietuviešu basketbolists Simons Serapins, kurš tā arī nespēja nostiprināties Saloniku ''Aris'' sastāvā, savu karjeru turpinās Polijā - Sopotas ''Prokom Trefl'' klubā, kura galvenais treneris ir lietuvietis Toms Pačēss.

Oficiālā Saloniku ''Aris'' mājaslapa paziņojusi, ka 25 gadus vecais un 197 centimetrus garais lietuviešu ''snaiperis'' Simons Serapins savu karjeru turpinās Polijā - ''Prokom Trefl'' komandā. Baumas, ka Serapins varētu šķirties ar Grieķijas klubu klīda sen, īpaši tās pastiprinājās, kad ''Aris'' parakstīja līgumu ar Vladimiru Boisu. Lietuvietis pēdējā laikā ļoti maz spēlēja Grieķijas čempionāta spēlēs un ULEB Eirolīgā.

Mājaslapā ''Aris'' uzslavē Serapinu par nopietno attieksmi treniņos, profesionālu uzvedību un cilvēciskajām īpašībām, kā arī par lielisko iesaistīšanos ''dzeltenajā'' ģimenē. Tāpat klubs novēl veiksmi savā jaunajā klubā ''Prokom Trefl''.

Atgādināsim, ka pēdējā ULEB Eirolīgas spēlē ''Prokom Trefl'' sensacionāli pieveica Pirejas ''Olympiacos'' vienību (63:59 ), bet kopš pie komandas stūres nonāca bijušais ''Prokom Trefl'' spēlētājs Toms Pačēss, rezultāti manāmi uzlabojušies.

Šajā sezonā Simons Serapins piedalījās 11 Eirolīgas cīņās, kurās vidēji uz parketa pavadīja 12 minūtes, guva 2,5 punktus, kā arī izcīnīja 1,8 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
www.arisbc.gr

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-01-18 17:53, pirms 17 gadiem
šo pirms sezonas gribēja arī "Barons/LMT"

  +1 [+] [-]

, 2008-01-18 18:32, pirms 17 gadiem
Prokom Trefl lielās ambīcijas pirms sezonas ir sabrukušas gandrīz pilnībā! tuvākajā laikā tiks atbrīvoti arī Van Den Špīgels (baumo, ka viņš atgriezīsies CSKA), Gurovics un Vagners... tāpat centra pozīcijā drīzumā Sopotas klubu papildinās Peips Sovs, kurš pērn spēlēja Raptors, bet tagad pārstāv Itālijas klubu Solsonica...

     [+] [-]

, 2008-01-18 19:04, pirms 17 gadiem
Jā šosezon ''Trefl'' bija gan budžets, gan ambīcijas, gan spēlētāji, taču mēs labi redzam kas no tā visa sanāca...