Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Eldo Napoli" tiek sodīts

"Eldo Napoli" tiek sodīts
Jānis Blūms

Itālijas augstākās basketbola līgas klubs "Eldo Napoli" ticis sodīts uz gaidāmo sezonu par nodokļu maksājumu pārkāpumiem. Neapoles klubs, kuru pagājušajā sezonā pārstāvēja Jānis Blūms, čempionātu sāks ar -15 punktiem.

Neapoles kluba krāpšanās ar nodokļu maksāšanu un to viltošanu tika atklāta jau pirms mēneša, bet Itālijas basketbola līga otrdien lēma par sodu. Tika nolemts "Eldo Napoli" piespriest -15 punktus turnīra tabulā jau pirms tā sākuma. Tuvākajā laikā "Eldo Napoli" iesniegs apelāciju, lai tiktu samazināts sods, kas arī varētu tikt izdarīts. Ja sods netiks samazināts, "Eldo Napoli" būs ļoti grūti noturēties Itālijas basketbola līgas spēcīgākajā līgā.

Pagājušajā sezonā "Eldo Napoli" pārstāvēja latviešu saspēles vadītājs Jānis Blūms, kurš gaidāmajā sezonā spēlēs Bilbao klubā, kas startēs Spānijas ACB līgā un Eirokausā.

Izmantotie resursi:
eurobasket.com

  +4 [+] [-]

, 2008-09-17 17:59, pirms 16 gadiem
LAbi ka Blūms ir prom no turienes!Nav nekāda prieka sākt ar -15
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-17 23:43, pirms 16 gadiem
Ja sezonu, kurā ir 34 spēles sāk ar -15p, tad, spriežot pēc pagājušās sezonas "izkritēju" rezultātiem, "Napoli" drīkst zaudēt tikai 8 reizes..
Gan jau sodu mīkstinās..

  +1 [+] [-]

, 2008-09-18 09:18, pirms 16 gadiem
Varbūt ASK ARī VAJADZēTU KāDUS - PUNKTUS IELIKT