Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Džošs Hovards nespēlēs 6-8 mēnešus

Džošs Hovards nespēlēs 6-8 mēnešus
Džošs Hovards
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" uzbrucējs Džošs Hovards nevarēs spēlēt nākamos sešus līdz pat astoņus mēnešus. Tas noskaidrojās pēc otrdien veiktās ceļgala operācijas.

Džošam Hovardam otrdien tika veikta kreisā ceļgala sarautās saites operācija. Tagad tiek prognozēts, ka Hovarda atveseļošanās ilgs vismaz sešus mēnešus, bet ilgākajā gadījumā - astoņus. Hovards savainojumu guva 22. februāra spēlē pret Čikāgas "Bulls", kad saskrējās ar pretinieku komandas spēlētāju.

Tā bija tikai viņa ceturtā spēlē "Wizards" sastāvā, jo februāra vidū viņš tika iemainīts no Dalasas "Mavericks". Tajā darījumā tika iesaistīti septiņi spēlētāji. Pēdējā laikā 29 gadus veco basketbolistu nomocījuši vairāki savainojumi - pagājušajā vasarā viņam tika veiktas operācijas kreisajai potītei un arī plaukstas locītavai. Šosezon Hovards aizvadīja 35 spēles, vidēji gūstot 12,7 punktus un izcīnot 3,6 atlēkušās bumbas.

2006./2007. gada sezonā Hovards tika iekļauts NBA "All-Star" izlasē, kad demonstrēja lielisku sniegumu - 70 regulārās sezonas spēlēs vidēji 18,9 punkti un 6,8 atlēkušās bumbas. Sezonu vēlāk vēl labāki individuālie rādītāji - 76 spēlēs vidēji 19,9 punkti un septiņas atlēkušās bumbas. Šovasar Hovards varētu kļūt par brīvo aģentu, jo "Wizards" ir iespēja pārtraukt līgumu par 11,8 miljoniem dolāru uz nākamo sezonu. Tas ļoti iespējams tiks izdarīts un pagaidām ir neskaidrība par Hovarda nākamo darba vietu.

Izmantotie resursi:
washingtonpost.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja