Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Petrāvičs atsāk vieglus treniņus

Petrāvičs atsāk vieglus treniņus
Marijons Petrāvičs.
Foto: Scanpix

Viens no Viļņas ''Lietuvos rytas'' kluba līderiem, uzbrucējs Marijons Petrāvičs gatavojas atgriezties laukumā. Basketbolists jau uzsācis vieglus treniņus, bet iespējams, ka jau šajā nedēļā trenēsies arī kopā ar komandu.

''Skatīšos, kā kāja jutīsies, kad paies pāris dienas pēc skriešanas treniņiem. Ja nebūs sarežģījumi, varēšu slodzi palielināt'' - runāja Petrāvičs. Februāra beigās tika paziņots, ka basketbolistam ir ļoti nopietns savainojums - pēdas lūzums, šāda veida savainojums parasti tiek gūts pārāk lielas slodzes dēļ.

Tomēr vēlāk Petrāvičam tika veikta atkārtota medicīniskā apskate Beļģijā, kurā tika konstatēts, ka lūzuma pēdā nav un laukumā uzbrucējs varēs atgriezties agrāk, nekā prognozēts.

Pagaidām spēlēt basketbolists nevar, tādēļ vienkārši pamētā pa grozu, bet arī to cenšas darīt ļoti piesardzīgi. Tiek prognozēts, ka jau šajā nedēļā viņš atsāks treniņus kopā ar komandu. Lai gan 207 centimetrus garais spēlētājs ir apgalvojis, ka vērot komandas biedrus no rezervistu soliņa ir grūti, taču viņš ir izteicies, ka bez viņa ''Lietuvos rytas'' sniegums neizjuks.

28 gadus vecais Petrāvičs šajā sezonā ULEB Eirolīgā vidēji gūst 13,9 punktus, kā arī izcīna 5,9 bumbas zem groziem.

Izmantotie resursi:
basketnews.lt

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-03-17 18:56, pirms 17 gadiem
Vovo, it ipashi shaja sezona vinjsh baigais zvers palicis

  +1 [+] [-]

, 2008-03-17 19:41, pirms 17 gadiem
jā,bez viņa LR buksē.