Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Macijausks atgriežas

Macijausks atgriežas
Arvīds Macijausks.
Foto: Scanpix

Pirejas ''Olympiacos'' (Grieķija) un Lietuvas basketbola izlases viens no līderiem, aizsargs Arvīds Macijausks atgriežas laukumā. Basketbolists ir beidzis ārstēt savainojumu un iespējams, ka jau tuvākajā laikā atgriezīsies laukumā.

Basketbolists pēdējo reizi spēlēja sestajā janvārī Grieķijas čempionāta spēlē, taču tā viņam bija ļoti neveiksmīga, jo jau mača otrajā ceturtdaļā aizsargs iedzīvojās potītes savainojumā un bija spiests laukumu atstāt.

Lai gan šo savainojumu izdevās izārstēt samērā ātri, februārī viņam atgriezties liedza muguras sāpes. Tagad ''Olympiacos'' pārstāvji apgalvo, ka Macas ir izārstējies un gatavs atgriezties laukumā.

Šajā nedēļā ''Olympiacos'' savā laukumā spēlēs ļoti svarīgu maču Eirolīgas ''TOP16'' turnīra ietvaros ar Madrides ''Real'' komandu. Divcīņas uzvarētājs iekļūs nākamajā Eirolīgas kārtā. Pagaidām nav skaidrs, vai šajā spēlē Macijausks piedalīsies, bet visdrīzāk, ka nē. Iespējams, ka Macijausks laukumā izies tuvākajā Grieķijas čempionāta spēlē.

Atgādināsim, ka Macijausks šo sezonu iesāka ļoti iespaidīgi un novembrī tika atzīts pat par mēneša labāko ULEB Eirolīgas spēlētāju. Šajā sezonā Macijausks Eirolīgā vidēji laukumā pavadītajās 29. minūtēs gūst 19,3 punktus, atdod 2,1 rezultatīvu piespēli, izcīna 2,3 bumbas zem groziem, pārņem 2,2 bumbas un vidēji viņa lietderības koeficients ir 23,8.

Izmantotie resursi:
lrytas.lt
euroleague.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja