Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Lottomatica" atskaita Reju

"Lottomatica" atskaita Reju
Alans Rejs

Itālijas basketbola klubs Romas "Lottomatica" atlaidis amerikāņu aizsargu Alenu Reju, kurš jau pārcēlies uz citu valsts klubu Ferāras "Carife Ferrara".

"Lottomatica" beidzot paziņoja par līguma laušanu ar aizsargu Alenu Reju, kurš komandas sastāvā nebija laukumā izgājis jau kādu laiciņu. Rejs "Lottomatica" klubam pievienojās 2007. gada vasarā un pusotras sezonas laikā, ko viņš pavadīja Romas klubā, aizvadīja 21 Eirolīgas spēli (16 no tām izgāja sākumsastāvā), vidēji gūstot 8,6 punktus un atdodot 2,3 rezultatīvas piespēles. Viņa pēdējā spēle "Lottomatica" sastāvā bija Eirolīgas sestajā spēļu kārtā pret Berlīnes "ALBA". Deviņās šīs sezonas Itālijas čempionātā spēlēs Rejs vidēji guva 12,9 punktus.

Rejs ilgi bez darba nepalika, jo viņš jau parakstījis līgumu ar citu Itālijas augstākās līgas klubu Ferāras "Carife Ferrara", kas pašreiz ar četrām uzvarām un desmit zaudējumiem atrodas turnīra tabulas lejasgalā. 24 gadus vecais Rejs tiek ņemts ar domu, lai klubs izvairītos no izkrišanas uz Itālijas otro līgu.

Izmantotie resursi:
basketclubferrara.it
euroleague.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-01-17 15:07, pirms 16 gadiem
Savulaik Bostonas "Celtics" nemaz tik slikti neizskatījās, tikai, diemžēl pēc Raja Alena atnākšanas Alenam Rejam vairs vietas komandā nebija.