Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Barselona pārpērk austrāliešu uzbrucēju

Barselona pārpērk austrāliešu uzbrucēju
Džo Inglss ar Barselonas komandas treneriem
Foto: acb.com

Spānijas basketbola klubs Barselonas "Regal Barcelona" paziņojis par līguma parakstīšanu ar 23 gadus veco Austrālijas uzbrucēju Džo Inglsu, kurš pārnāk no cita ACB līgas kluba "CB Granada".

Barselonas klubs līgumu ar Inglsu noslēdzis uz trīs gadiem. Pēc papildinājuma vieglā uzbrucēja pozīcijā barselonieši sākas lūkoties pēc tam, kad savainojumu bija guvis Džanluka Bazile. Tika runāts, ka Barselona esot piedāvājusi līgumu Lietuvas izlases uzbrucējam Simam Jasaitim, taču izvēle tomēr kritusi uz Džo Inglsu, kurš līdz šim spēlēja citā Spānijas klubā "CB Granada". Pēc Spānijas mediju informācijas, lai iegūtu Inglsu, "Regal Barcelona" klubs esot šķīries no vairākiem simtiem tūkstošu eiro. Savukārt "CB Granada" kā Inglsa aizvietotāju varētu izvēlēties serbu aizsargu Marko Jariču, kurš pagājušo sezonu noslēdza Madrides "Real".

Septiņās spēlēs šosezon Inglss vidēji guvis 13,3 punktus, izcīnījis 4,7 atlēkušās bumbas un atdevis 3,9 rezultatīvas piespēles. Šovasar 23 gadus vecais basketbolists bija Austrālijas izlases sastāvā pasaules čempionātā Turcijā, kur sešās spēlēs atzīmējās ar vidēji gūtiem 10,3 punktiem un trīs atlēkušajām bumbām. Savas jaunās komandas sastāvā 2,03 m garais spēlētājs varētu debitēt jau šīs nedēļas Eirolīgas spēlē pret Sjennas "Montepaschi".

Līdz 2009. gadam Inglss spēlēja Austrālijā, bet tad pārcēlās uz Spāniju, pievienojoties "CB Granda", kur nospēlēja pagājušo un iesāka šo sezonu. 2009. gadā Inglss izmēģināja spēkus NBA Vasaras līgā, kad spēlēja Goldensteitas "Warriors" sastāvā.

Izmantotie resursi:
ACB

  +3 [+] [-]

, 2010-11-16 13:43, pirms 13 gadiem
laps
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-16 15:13, pirms 13 gadiem
SJĒNA nevis Sjenna!!!