Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Piesakies "Vasaras basketbola tūrei" Cēsīs

Jānis Celmiņš

19. jūlijā Cēsīs pie Pastariņa pamatskolas notiks Hansabankas "Vasaras basketbola tūres" trešais posms, kurā izmēģināt savas iemaņas basketbola metienu un meistarības konkursos varēs ikviens cēsinieks un pilsētas svētku viesis.

1989. -1992. gadā dzimušie jaunieši – puiši un meitenes - aicināti pieteikties tūres ietvaros notiekošajam „Reebok ielu basketbola turnīram“, kura galvenā balva – brauciens uz NBA spēli.

Visas dienas garumā ikviens „sirdī basketbolists“ varēs sacensties metienu (soda, trīspunktu un slam dunk), meistarības (1:1), zīmēšanas un citos konkursos. Būs iespēja „mērīties“ ar Latvijas labākajiem basketbolistiem.

Viens no mērķiem, kāpēc ielu basketbola turnīrs iekļauts tūres programmā, ir, lai klātesošajiem parādītu basketbola skaistākās un aizraujošākās izpausmes, ko turnīra dalībnieki demonstrē lieliski. Sacensības veido 5 atsevišķi turnīri. Katra turnīra divas labākās komandas kvalificējas finālam Rīgā, lai cīnītos par galveno balvu.

Pieteikšanās Cēsu turnīram turpinās interneta portālā basits.lv

Dienas vidū notiks „Zvaigžņu spēle“, kurā „Nopelniem bagātie cēsinieki“ sacentīsies ar turnīra dalībnieku izlasi.

Par balvām konkursu dalībniekiem parūpējušies basketbola atbalstītāji – „Hansabanka“, „Reebok“, „100% sports“, „Radio SWH“ un „Sporta Avīze“

Tūres pasākumus organizē Kultūras un sporta veicināšanas biedrība, atbalsta „Latvijas Basketbola savienība“. Nākamie „Vasaras Basketbola tūres“ pasākumi notiks 2.augustā Ventspilī, 9.augustā Valmierā un 16.augustā Rīgā.

Informāciju sagatavoja
Džoanna Kota - projekta vadītāja

     [+] [-]

, 2008-07-16 09:34, pirms 16 gadiem
1989. -1992. gadā dzimušie jaunieši – puiši un meitenes - aicināti pieteikties tūres ietvaros notiekošajam „Reebok ielu basketbola turnīram“, kura galvenā balva – brauciens uz NBA spēli.

Tipa 1vs1 vai 2vs2 vai 3vs3??? Es butu gatavs!!! Varu pasaukt savu bra4ku un bralenu, ja 3vs3, varu tikai bra4ku 2vs! Man jazin, tikai cik pretcik?!?

     [+] [-]

, 2008-07-16 11:43, pirms 16 gadiem
3vs3
Tas ir parasts striits tikai laukumam ir cits segums
un pat shis striits nav tik dārgs kā GE money Streetball, sheit ir tikai 5čuks no komandas, bet konkorence ir daudz spēcīgāka.