Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Čendlers uzsāks treniņus

Andrejs Siliņš

Čendlers uzsāks treniņus
Andris Biedriņš cīņā ar Taisonu Čendleru
Foto: AP

ASV basketbola valstsvienībai treniņnometnē Lasvegasā, gatavojoties Pekinas Olimpiskajām spēlēm, jau nākamnedēļ pievienosies Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Ņūorleānas "Hornets" centrs Taisons Čendlers.

Sākotnēji Čendlers kopā ar vēl pieciem basketbolistiem bija iekļauts rezervistu rindās, kuri pievienosies tikai gadījumā, ja ka'ds no pamatdivpadsmitnieka spēlētājiem pēkšņi izkritīs no ierindas. Līdz ar šaubām par Orlando "Magic" centra Dvaita Hovarda spēju paspēt iegūt atbilstošu fizisko kondīciju Čendlers uzaicināts pievienoties treniņiem.

Tā kā Hovardam tika veikta krūšu kurvja operācija, pēc kuras basketbolists pagaidām vēl atlabst, nav līdz galam skaidrs, vai daudzu acīs par pasauels labāko centru šobrīd dēvētais Hovards spēs atveseļoties laikā. Ja tas nenotiks, "Magic" centra vietu ieņems "Hornets" centrs.

Čendlers bija sastāvā, kas izcīnīja zelta medaļas FIBA Amerikas čempionātā, automātiski nodrošinot vietu Pekinā. Tiesa, ieguldījums bija visai niecīgs - 2.1 punkts, 3.6 atlēkušās bumbas 8.6 pavadītajās minūtēs laukumā.

Čendleru Lasvegasā jau sagaidīs cits komandas biedrs Kriss Pols, ar kuru sezonas laikā izveidojās ļoti labs kontakts, pateicoties kam izdevās aizvadīt labāko sezonu komandas vēsturē.

Izmantotie resursi:
nola.com

     [+] [-]

, 2008-07-16 20:59, pirms 16 gadiem
Labākais centrs

  +1 [+] [-]

, 2008-07-16 21:30, pirms 16 gadiem
liels zaudējums zem groziem ja hovards nebūs. labi ir jau vel bošs un būzers, bet nu tāpat smagi varētu būt

  +2 [+] [-]

, 2008-07-16 21:33, pirms 16 gadiem
Čandlers ir labs centrs neraustāās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-17 13:48, pirms 16 gadiem
gribu redzeet vinjus abus izlaseeeeeeee. bljin,zheel ka taa.nu nekas.
chandlerss ir baigais monstrs. ja aizbrauks uz olimpiaadi,tad iespeejams tur daudz metiis un vaaks.