Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Cēsīs Starptautisks Ratiņbasketbola turnīrs

Andrejs Siliņš

No 17. līdz 19. aprīlim Cēsu Sporta hallē sadarbībā ar Cēsu pilsētas domi norisināsies II Starptautiskais Ratiņbasketbola turnīrs “Latvijas Ratiņbasketbola Sporta Federācijas Kauss”.

Turnīrā piedalīsies sešu valstu komandas: „WBC SPARROWS” no Lielbritānijas, „WSSiR START KATOWICE” no Polijas, Ukrainas Ratiņbasketbola izlases komanda, Lietuvas Ratiņbasketbola izlases komanda, Baltkrievijas „Minskas Vilki” un Latvijas Ratiņbasketbola izlases komanda.

“Šī turnīra veiksmīga norise mums ir ļoti svarīga, jo pretendējam uz 2009.gada Eiropas Ratiņbasketbola Čempionāta C divīzijā organizēšanu Latvijā,” skaidro turnīra organizētāja Latvijas Ratiņbasketbola sporta federācijas prezidente Daiga Dadzīte. “Mēs ceram, ka ar laiku ratiņbasketbols varētu iegūt profesionāla sporta veida statusu, jo tas palīdzētu veicināt tā popularitāti un piesaistīt vairāk spēlētāju un skatītāju.”

“Paldies, Latvijas Ratiņbasketbola sporta federācijai, kas Latvijā rīko šādu turnīrs, tādejādi veicinot basketbola attīstību un popularitāti kopumā, un novēlu šajās sacensībās panākumus mūsu ratiņbasketbola izlases komandai,” tā Edgars Jaunups, Latvijas Basketbola savienības ģenerālsekretārs.

Latvijas Basketbola savienības vadība par vienu no saviem šī gada uzdevumiem ir izvirzījusi ratiņbasketbola popularizēšanu valstī.

Spēļu grafiks Latvijas izlasei.
17.04.
19:00 Latvija - WBC SPARROWS

18.04.
12:00 Latvija START KATOWICE
19:00 Latvija - Ukraina

19.04.
11:30 Latvija - Lietuva
16:00 Latvija - Minskas "Vilki"

Informāciju sagatavoja:
Dace Avena
LBS preses sekretāre

  +1 [+] [-]

, 2008-04-16 15:15, pirms 16 gadiem
Braucam un atbalstam mūsējos !!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-16 18:42, pirms 16 gadiem
veel arii ir laba volejbola komanda... bet daudzi nenoveerte to ko dazi cilveeki dara lai attistiitu sportu Cesis