Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Video: Zībarta četri uzdevumi, lai apturētu Atomeromu SE"

Andis Vanags
Andis Vanags
Ventspils basketbola komandas treneris Mārtiņš Zībarts uzskaita četrus uzdevumus, kurus nepieciešams paveikt aizsardzībā, lai sekmīgi spēlētu pret Ungārijas Atomeromu SE. Spēles sākums 19:00, tiešraide plkst. 18:45 Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV (Lattelecom Interaktīvā TV 411.kanāls).
Vērtējums: +5
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-11-15 16:18, pirms 13 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Ja par konkrēto spēles uzstādījumu, ko Zībarts pauž, tad droš vien taisnība, un katrā reportāžā dzirdēsim, ka "ir svarīgi apturēt saspēles vadītāju", "nedrīkstam ļaut izvērsties Tādam vai Tādam", "stingrāku disciplīnu" un bla bla bla. Pamainās tikai pretinieku uzvārdi.

Bet ticu, ka Ventspilim ir sagatavots kāds nopietnāks spēles plāns, ne tikai papļāpāšana "par tēmu". Šitas jau tikai formāli, acu aizmālēšanai, lai "parastajam skatītājam" un komentētājam būtu ko palūrēt.
Cerēji, ka esporta ieliks spēles plānu? Skatoties bkv uzbrukumus, liekas ka tur plāna vispār nav.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-11-15 16:51, pirms 13 gadiem
haters gonna hate